Omdömen om Thai Samila Take Away
2013-03-19
Riktigt grymt god mat hade de här bra portioner och trevlig och glad personal.
2013-03-12
Gott och smaka som man äta i thailand. Trevlig personal. Kommer mer att äta här.
2012
2012-11-10
Mycket mat och snabbt går det! Synd att indiska maten försvann, nån som vet vart?
2010-11-08
Xuarry
Mycket god mat, men personalen kan vara svår att kommunicera med!
2010-10-15
cooling
jättegod mat! köper alltid där och det blir iallafall minst en gång i månaden. så jag rekomderar det stark! (kan vara lite svårt att höra vad personalen säger men det är värt det)
2010-04-27
Piel roja
Har säkert handlat 50 ggr. Alltid god mat och snabb betjäning!
2010-03-28
DET ÄR DEN BÄSTA THAIMAT JAG HAR ÄIT
2010-01-16
AKH + eMIL
HYGGLIG MAT, trREVLIG PERSONAL!
2009-08-18
Bella
Maten är väldigt god och av högsta kvalité, är själv en restaurangägare och vet när god mat smakar bra! Personalen kanske har lite problem med språket, men de är vänliga och duktiga. Fortsätt gynna dem så att vi kan få ha kvar en thai nära hemmet i Örgryte!
2009-05-27
Werner
Jättegod mat, speciellt nr 1, 9 och 18. De anställda är dock under all kritik, därav mitt låga betyg. De är sura och pratar varken svenska eller engelska. Ett under att man ibland lyckas beställa rätt maträtt.
2009-05-14
MA
Det stod "Thai sweet smile" på personalens T-sirts. Några leenden fanns inte där.
Det stod "Äkta thailändsk mat med riktiga kryddor" över dörren. Kryddorna kanske var riktiga men någon äkta thaimat går jag inte med på. Generösa portioner men vi åt knappt upp hälften.
2007-10-30
Linus
Utan tvekan så nära man kan komma "riktig" thaimat som möjligt. Gillar man inte maten här så har man nog vant sig med den allt för försvenskade thaimaten. Billigt och riktigt, riktigt stora portioner.
2007-05-21
Har du inte redan varit där så åk dit så snart som möjligt! Jag vill påstå att det är världens godaste mat! To die for, helt enkelt! Try it!
2007-05-07
aggie
bor i området och beställer härifrån minst en gång per månad. Tråkigt nog är kvaliteten väldigt varierande, ibland kan en rätt vara riktig riktigt bra för att nästa gång kanske vara rent av usel. Om de bara kan hålla en jämnare kvalite så vore detta lätt ett av stans bästa thai-ställen. Personalen pratar mycket dålig svenska så specialordrar över telefon är mer eller mindre omöjligt. Vore inte fel om de fräschade upp lokalerna och personalens kläder heller.
2006-12-28
sa
Det här stället vet verkligen hur man lagar thaimat! Testa nummer 5 på menyn(den godaste) =)
2006-12-12
Sämsta thaimaten vi har smakat hitills i Göteborg!Baserna på kycklingrätterna smakade inte alls lika gott som de brukar göra på andra ställen som har samma rätter.Var dock riktigt med kyckling!Och va rätt billigt!
2006-12-08
Örgryte
Jäklar, här är det gott! Här finner du den bästa thai maten i stan! En pizza är både dyrare, onyttigare och du blir dessutom inte ens hälften så mätt som på Thai Samila.

Jag är helt tokig i både thai mat och kinamat, det är nå sjukt gott! Beställde därför mat härifrån för någon vecka sedan då jag sett att de fått så bra omdömen, riktigt gott var det!