Omdömen om Stiliga Högtidskläder
2007-09-02
Lennie
(Omdömet avser Stiliga Högtidskläder)
Vill du ha proffsig, kunnig & hjälpsam personal omkring dig när du ska köpa din brudklänning är det hit du ska gå! Här möts man av folk som kan sitt jobb & samtidigt bjuder på ett leende! Jag hittade min drömklänning här!!
2007-07-29
Brud
(Omdömet avser Stiliga Högtidskläder)
Bra personal som hjälper en
2007-07-25
Lina
Det var en superbra affär att köpa sin brudklänning, tog 20-30 minuter att hitta rätt och då är jag en plusstorlek och de hade väldigt bra utbud. Duktig kunnig personal. Kände mig inte alls obekväm där!!! TACK
2007-07-14
Bröllop
Proffsig service och personligt, trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderas.
Jag och min dotter irrade omkring i Malmö på jakt efter en enkel men fin brudklänning och klafsade in en drömvärld av chiffong och brodyr. Vi möttes av en mycket trevlig kvinna som lyssande in vad kunden önskade sig och bland alla hundratals klänningar tar hon genast fram två som är helt perfekta, precis vad dottern tänkt sig! Hon fick oss att känna oss som betydelsefulla, bemötandet var enkelt och lättsamt och helt utan värderingar om storlekar, ekonomi eller liknande. Att hon dessutom tog sig tid att vänta efter stängning för att vi skulle hinna springa tillbaka och hämta en kvarglömd kasse i affären var ett extra plus.