Värpinge Golfklubb

Kategori: Golf - Banor, hallar, klubbar

Omdömen om Värpinge Golfklubb

2012-01-27

Bengt

Sveriges "hållbaraste" bana ?

Heder att ni inte använder kemiska bekämpningsmedel och ändå presterar en kanonbana ! Fårbetningen gör att ni har de bästa ruffarna som står att finna.

2011-10-01

Nisse Hult

Misskött jippo

Sämsta greenerna jag sett i år, och jag har sett många! Leriga fairways där plogfårorna från tiden som åker fortfarande syns, maskrosor, fårskit, eroderande bunkrar..... snack, snack och mediakåthet men ingen skötsel!

Svar från Värpinge Golfklubb
2011-12-19

Hej "Nisse Hult"

Tyvärr gav du inte dig till känna när du hade spelat så vi kunde tagit diskussionen då. Vi är mycket noga med att förklara skicket på vår bana. Särskilt efter en så regnig sensommar och höst. Många banor i vår närhet fick stänga men vi kunde ha öppet trots ihållande regn. Vi ber naturligtvis om ursäkt om du uppfattat vår bana som lerig. Vad gäller "mediekåthet" så är det svårt att tacka nej till positiv kund- och media-uppmärksamhet pga bla vårt miljöarbete. Att driva en golfbana utan kemiska bekämpningsmedel är ingen enkel match och fåren är därför våra bästa "banarbetare".
Om du vill så är du hjärtligt välkommen att höra av dig så betalar vi naturligtvis tillbaka din greenfee. Vi vill bara ha nöjda kunder :-)

2010-05-21

Fredrik

Trevlig citybana

Trevlig citybana med 9 stycken fullängdshål precis vid Nova Lund. Trevlig personal och bra träningsmöjligheter.

2010-05-20

cj behle

tack

tack för mkt trevligt bemötande idag på klubben!

2010-04-27

PH

Lunds närmsta bana !

Enkelt, bra kvalité och mycket trevligt bemötande. Här hyllar man verkligen det småskaliga !

Svar från Värpinge Golfklubb
2010-05-03

Vi tackar för de vänliga orden och kan konstatera att vi hela tiden försökt jobba med den lilla "skalan" men också den goda kvalitén. Hos oss går man verkligen inte vilse; varken fysiskt eller mentalt ;-)

R1000855;Golf - Banor, hallar, klubbar

Fler golf - banor, hallar, klubbar i Lund