Nivå Bar Stekhus

Omdömen om Nivå Bar Stekhus

2012-02-09

Mackan

Mjaa

Ja alltså, förut var det nog bättre. Jag kan väl tycka generellt att kötträtterna är riktigt goda. kruxet är att det ofta blir fel beställningar! Om man nu vill ha gratäng, är det inte sällan man likförbannat får pommes. Tidskrävande och fånigt. Personalen är bra, om man har någon som helst relation till dem. Om inte, kan jag förstå en del "utomsocknes", att de kan uppfattas som en smula...dryga!? Hur som helst tycker jag definitivt om Nivå. Men absolut kan det bli mycket mycket bättre!

2011-08-27

Alexander

Under all kritik!!!

Servicen är under all kritik! Var och käkade där för några dagar sen. Satt på uteserveringen där det för det första knappt fanns någon personal. Och när det väl var personal där ute kändes det som att dem ville undvika en. När man ville få kontakt med servitris fick man gå in till baren där dem hängde. När jag väl fick min mat så var den inte så jag beställde och servitrisen kontrade med att den ena köttbiten var större och den andra var mindre så därför är det inte medium på båda. Utan den ena är rå och den andra well done! Mycket dumt svar.

2010-02-27

Somnade nästan...

Jättegod mat och trevlig personal men dessa väntetider! Höll på att somna! Det tar oacceptabelt lång tid att få mat på det här stället... Har du en tid att passa eller är hungrig - välj ngt annat!

2010-01-29

Stammis

Toppen!

Tycker nivå har fått en nykick! stället blev ljust och fint när det mörka stekhuset försvann. Maten är alltid perfekt! Kan ju hålla med om att vissa i personalen o vakterna bör bytas ut, dom verkar ha varit där för länge! Men samtidigt kan man ju se att Micke gör ett bra jobb för att det är samma personal!

2010-01-08

Skärpning!

Fallit i ranking

Nivå var tidigare ett ställe känt för kvalité. Nu är maten katastrofal och servicen pinsam. Skaffa personal som VILL arbeta med människor och inte bara stå och prata med polarna.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger