Mölndalsvägens Avgassystem AB

Omdömen om Mölndalsvägens Avgassystem AB

2012-01-10

Annabelle

Vänligt och personligt!

Alltid ärligt, trevligt och billigt! Lagar istället för att byta ut om det är möjligt och skulle aldrig utnyttja ens begränsade kunskap om bilar, vilket ofta känns som en risk hos andra verkstäder. Ett sant nöje att åka hit med bilen! Skulle ge fler stjärnor om det gick, men fem är ju begränsningen....

2011-11-04

Trevlig service och Bra jobb

Snabb bra service och bra pris

2011-10-24

Jan

Servicevänligt och bra!

Bytte främre avgasrör och efter lite problem med lambdasonden, som löstes på ett bra sätt, är allt i ordning igen. Mycket nöjd, kan rekommenderas!

2011-08-12

Carin

Kanonbra verstad - vilken service!

Mitt avgassystem lät lite illa så jag ringde och fick tid en timma senare för att kontrollera vad som behövde. På väg till verkstaden går det rakt av. De tar sig tid och svetsar ihop det och jag blir bjuden på kaffe och smörgåstårta under tiden jag väntar. Allt detta till en kostnad av 370 kronor. Jag kommer definitivt att återkomma!

2011-08-09

Jonas

Rejält bra

Snabb bra service till bra pris, det är så här det skall vara!

2011-07-11

Peter

Bestäm pris innan annars blir du blåst!

Bra service men svindyrt! Verkar till en början vara goa gubbar men när jag skall betala för ett svetsarbete som tog ca 8 min vill de ha 400 kr utan kvitto! En timpenning på ca 2400 kr. Dyrare än märkesverkstaden. När jag påpekar att det är dyrt och vill ha kvitto får jag flummig förklarning att det kostar att hålla med lokaler och svets. Dålig stil att utnytja tillfället, Jag kommer aldrig tillbaka igen!

Svar från Mölndalsvägens Avgassystem AB
2011-07-15

Bäste mercedes cab ägare. Jag bokade tid i telefon,hissar upp bilen,tar fram svets o verktyg,svetsar 2 fästen på avgassystemet ,hissar ner bilen och tar betalt på 8 min? Ganska snabbt
Jag har aldrig sagt att du inte får kvitto.Alla får kvitto med garanti.mvh Lennart. Tror faktiskt ingen seriös verkstad gjort det billigare

2011-04-15

Peter

bra priser och grym service

väldigt duktiga!

2010-09-09

Tomas

Ärligt

Snabb och ärlig. Billig dessutom!!!

2010-08-20

Äntligen en verkstad man kan lita på

Raka besked, kunniga och inga försök till lureri... och bra pris!

Har haft att göra med en del oseriösa verkstäder genom tiderna, framför allt vill jag varna för WAX1:an i partille, sämsta jag varit med om.

2010-07-13

Mikael

Jättebra service och priser

Väldigt hjälpsamma med bra service och snabb hjälp.

2010-05-25

Håkan

Absolut toppklass service

De hjälpte mig täta en liten läcka på grenrör samt att lossa ett vinterdäck som rostat fast. Jag behövde inte betala. Har aldrig varit med om detta i bilsammanhang. Kan bara starkt rekommendera för ypperlig service.

2010-01-31

Annica

Billigt, bra och snabbt!

Kom dit med min bil för att byta avgassystemet. Åkte därifrån med nya bromsskivor, avgassystem och en fixad buckla i plåten. Allt till ett pris som bara avgassystemet hade kostat hos märkesverkstaden! Fantastiskt! Trevlig och hjälpsam personal, hit kommer jag absolut igen om något krånglar med min bil!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer