Omdömen om Burger King
2012-03-01
Besviken kvällsjobbare
Hur kan man anställa folk som bara står och gapar och skrattar inne i köket medans vi gäster står och tittar på??? Det är inte speciellt trevlig när dom gör det på ett annat språk heller. 2 andra familjer gick under tiden dom höll på. Vi fick stå där i 10 min å vänta. Fortsätter Ni så så har Ni inga kunder kvar!
2012-02-03
SH
Gillar normalt sett BK, men fick oätlig burgare och svaret när jag bad om ny var: Det KAN inte vara fel på våra kycklingburgare. Men kycklingen var inte bra.
2011-10-14
Simon
Fyra av dom fem gånger jag handlat där har dom antingen missat delar av beställningen eller tagit fel betalt. Den femte gången var hamburgaren inte riktigt stekt.
2010-03-09
XXX
Värre Burger King restaurang finns ej!!
Det är vidrigt inne i köket och på restaurangen, massa äckel killar som styr o ställer !! Riktigt skabbiggtt !!
Jag vill nog aldrig mer ens komma i närheten av den restaurangen... Fy attan va vidrigt det är !!! Skumma människor som jobbar där... Satsar hårt på att skapa en framtid på B.K .. Hmm!! Such Dreams.....
ÄT IKKE HÄR !!!

beställde 2st av onsdagens vecko meny+en extra mellan pommefritt två styck cheddar dipp
av en kostnad av 142 kr fick en rätt meny den andra var felaktig.när jag kom hem upptäckte jag att det var fel försökte ringa ett 15 tal ggr
utan att någon svarar 031 473610 hur f_n ska man reklamera om man inte kan få ett svar via tel när man ringer ska jag behöva åka tillbaka
igen jag var inne och handlade ca:23:20-23:45
kände inte för att åka tillbaka så sent
är man irreterad innan för felaktig best blir det inte bättre av att ingen svarar i tel trevligt att gå till säng irreterad