Salong Claes

Omdömen om Salong Claes

2011-10-10

Alma

Inte nöjd

Är väldigt okär i frisörer och förklarade detta för frisörskan på Salong Claes. Hon förstod och lovade att lyssna.
Skulle klippa lugg, och längden för mig var oerhört viktig då jag inte ville ha den för kort. Skulle på ett event kvällen efter, och ville ha den något för lång, då jag gillar det bäst.
Fine, säger hon. Vi färgar mitt hår, och när det fortfarande är blött så klipper hon luggen, rakt av, vid ögonbrynen. Jag ler ansträngt, och säger; "det blir bra så". Hon tillåts fila till luggen så den blir rak, när hon fönat den. Men när hon gjort det så vill hon ta mer på längden, trots upprepade nej så försökte hon klippa min lugg, fick ducka undan för att hålla saxen ifrån luggen.

Inte nöjd. Blev rekommenderad av en bekant, som varit där med en vän tidigare, som blivit nöjd. Min bekant klippte sig med, och den frisören hade tydligen inte heller lyssnat.

2011-03-29

besviken

var rekommenderad

salong claes av en bekant Kan bara säga att vi missförstod varandra rejält!!!!!Knappt nåt hår kvar när jag gick Kommer aldrig tillbaka

2011-03-08

glad kund

alltid bra

det spelar ingen roll vem som klipper mig blir alltid nöjd!

2010-02-15

Äntligen!!!

Äntligen har jag hittat en frisör som vet hur det ska vara! Isabelle är hur duktig och go som helst! Har inte varit nöjd de senaste 4 ggr jag klippt mig hos olika frisörer, men nu...är sååå nöjd och glad. Har fått massor av komplimanger för mitt hår efter att jag varit hos Isabelle! Tänker inte byta mer!!!

2010-01-15

Ulli

Byter aldrig

Skulle aldrig falla mig in att byta frisör. Går hos Anna och hon har alltid fått fria händer och en supernöjd kund. T o m 13-åringen som aaaldrig skulle klippa sig är supernöjd!

R1000799;Frisörer, hårvård