Omdömen om No 19 Frisörstugan
2010-07-29
Åsa
Vissa frisörer på no 19 är jätteduktiga, trevliga och lyhörda, men andra har så bråttom och är så slarviga att man likaväl hade kunnat klippa sig själv hemma. Dyrt är det också, vilket endast är värt det om man har turen att få en av deras duktiga frisörer.
2008-11-18
Agnetha
Har en ide´hur jag vill se ut, ni fixar mig fin med kunniga händer, ni får fram mitt bästa jag utan att jag fattat hur det skett, aldrig någonsin har det gått snett. Trevliga, rara och härliga tjejer, kan allt det nya häftiga grejer. Snart är det dags att bli vacker till jul, hos er har jag aldrig någonsin känt mig ful. Nu har frisyren börjat växa ner, trots detta är jag snygg i håret. Tack, brudar !
2008-10-04
Henrik
Har gått till er de senaste 2-3 åren och är lika nöjd varje gång. skön schamponering, bra rekommendationer när det gäller klippning och hur jag ska sköta det hemma. Tack !!
2008-03-30
L
Gör nöjd! Ni räddade mitt hår efter att jag vart hos en annan frisör som gjorde misslyckade slingor.
2007-05-14
Virre
Sandra vilken pärla du är. Jag klippte mig kort från ganska så långt och jag blev verkligen kanooon nöjd. Nu har det gått 7 veckor sedan och det är dax att korta av det igen och gissa vem jag ringer....
2007-05-09
min frisör
Här blir man alltid proffsigt bemött och det är helt underbart att ligga i massagestolen och bli schamponerad i håret. Dyr salong men helt klart värd varje krona.
2007-04-20
HH
Gjorde en permanent som höll i en vecka. Ringde ner till salongen där frisören absolut inte hade tid att titta på håret utan bad mig återkomma när hon hade drop in veckan efter. Eftersom jag har 2 barn och svårt att komma ifrån åkte jag ner till salongen när tid gavs för att få höra en frisörs synpunkt. Frisören där var nonchalant och himlade med ögonen och tyckte jag borde fatta att man är tvungen att blöta håret varje dag och föna upp det med en diffuser. Fruktansvärt obekvämt kändes det när man spenderat över 2000 kr på salongen. Lär er att behandla kunderna väl även efteråt. Det finns kurser i kundservice. Gå en sån!
2007-02-22
ML
Flera av frisörerna är slarvga och inte alls så skickliga som de vill göra sken av. När de rakade bort halva ögonbrynet på mig så var det inget frisören själv reagerade på, utan jag fick själv upptäckta och reagera på det. Så gör man inte!
2006-12-14
LL
Trevliga och duktiga frisörer, man känner sig ompysslad. Kanon!
2006-12-01
stammisen
EN riktigt bra frisörstuga. Långa väntetider, men det tyder enbart på att detta är Alingsås bästa frisörer!
Mycket trevligt ställe som man blir väl omhändertagen på och på ett mycket tillfredställande sätt.
Alla är mycket trevliga och kunniga och dess utom hjälpsamma med att finna den stilen man önskar och passar i.
Ett utomordentligt bra ställe att tillbringa några timmar hos i avslappnad och bra miljö. Helt enkelt toppen!!!! Största rekomendationer +++++