A Beauty Cosmetics Hår & Hudklinik

Omdömen om A Beauty Cosmetics Hår & Hudklinik

2012-01-11

Emilia

Bra resultat!

Jag har gjort brasiliansk vaxning på Beauty Cosmetics flera gånger och nu har Maria tagit bort allt mitt hår permanent på samma område med IPL. Fantastiskt resultat! Sticker till lite ibland men det gör inte ont. Maria är mycket noggrann och trevlig. Hon följer alltid upp hur behandlingen har gått så man känner sig väldigt trygg. Jag skulle aldrig gå till någon annan!

2011-11-13

LOUIS.K

Rekommenderar er varmt

Jag har varit kund hos er i Göteborgskliniken i många år och alltid varit nöjd.:)

2011-11-09

Jaqline Staind

rekommenderas

Äntligen ett ställe med bra vax!
Har letat länge efter varmvax utan remsa sen jag flyttade tbx till Sverige och nu äntligen har jag hittat. Ni är grymma på det ni gör!

2011-10-25

BEATRICE BLOGG

Mkt nöjd!

Har utfört brasiliansk vaxning i Stockholm på beautycosmetics och dom är verkligen bäst.
Ingen har utfört det så professionellt som dom. Och rent var det definitvt. Rekommderar verkligen att gå dit!

2011-10-17

Lisa A

Otroliga!

2011-09-06

emma

Otrevligt!

Mycket dåligt bemötande!
Behandlade mig som om jag var dum i huvudet.

2011-06-28

Dåligt!! Från topp till tå

Intrycket av "kliniken" var otroligt schaskigt! Inte direkt proffesionellt. Personalen önskade att jag inte var där. Resultatet av Laserbehandlingen uteblev!

2011-06-06

Johanna

Tack för min otroliga makeover inför mitt bröllop

Jag vill tacka Maria och hennes personal för min otroliga makeover i lördags. Slutresultatet blev helt otroligt och jag fick en otrolig kick på självförtroendet. Tack så jätte mycket! Behandlingarna som jag utförde var: Håruppsättning, makeup, restylane i läpparna (vilket jag gjorde 1v tidigare så svullnaden skulle hinna lägga sig), ansiktbehandling, brasiliansk vaxning, IPL på benen. Jag är supernöjd!

2011-06-06

Sarah

Absolut värt pengarna!

Jag har alltid haft problem med mina pigmentfläckar på kroppen. Tack vare Maria och hennes otroliga IPL metod, är mina fläckar borta! Jag ångrar mig defenitivt inte för pengarna som jag har lagt ut. jag är super nöjd! Jag fick även ett väldigt bra bemötande och jag kände mig väldigt trygg med Maria!

2011-05-18

L.K

ipl,vax,ansiktsbehandling

har varit på en annan salong o gjort ipl 8gg i ansiktet när jag inte fick så mycket resultat provade jag ipl hos maria o fick en jätte tydlig behandling. är så glad att inte behöva slänga pengar isjön o få behandlingar som verkligen funkar.är där med jämna mellanrum på vax o ansiktsbehandlingar..hon är så noga med sina behandlingar..kommer inte testa eller byta salong då jag är såååå nöjd

2011-05-05

Lena

Det är verkligen inget bra där, dyra produkter som inte gör ett dugg. Även strisst ställe. Rekommenderas verkligen inte.

2011-05-02

Nöjd kund

IPL Laser

Super nöjd men Maria och hennes sätt att hantera mig som kund. Hon är noggrann och har alltid uppföljning och utvärdering av de behandlingar som hon genomför för att se resultatet och mitt utlåtande. Kommer alltid att gå till henne för mina skönhetsbehandlingar.

2011-03-18

Isabell

Absolut bästa salongen!

Jag är verkligen jätte nöjd, jag gjorde IPL hos Maria, jag gjorde det i armhålan, redan efter första behandlingen så har jag sett resultat, jag ska defenitivt tillbaka! Beauty Cosmetics är en salong jag absolut rekomenderar!

2010-12-05

Patricia

Tack tack tack

Så nöjd mer er Maria.
Du är underbar. Tack för allt!

Hälsningar Patricia

2010-12-04

SERIÖSA

Jag har letat länge efter ngn som utför bra Restylane och botox med kompetens.
När jag blev rekommenderad Beauty Cosmetic fick en seriös konsultation med en läkare som visade även före och efter bilder.
De verkar seriösa i den trevliga kliniken så jag kan rekommendera att gå dit.

Tack// Eva Linda

2010-10-21

Mathilda

Absolut bästa IPL!

Jag har gjort IPL i stortsett nästan över hela kroppen, armhålor, armar, ben och bikinilinjen. Jag är väldigt nöjd med mitt resultat. Man känner av skillnades efter bara första gången. Personalen är väldigt trevliga och vänliga måste jag påpeka. En klinik som jag absolut rekomenderar är BC!

2010-10-19

Caroline J

Bäst på Brazilian och trevligast i stan :)

Jag har gått till Maria på Beauty Cosmetics i ett år nu och har alltid varit supernöjd! Hon är jätteduktig, snabb och noggrann! Under tiden hinner man prata och skratta, hon blir verkligen som en väninna :) På salongen kan man göra många olika behandlingar, man behöver ingen annan än BC för att vårda sitt yttre!

2010-09-13

Underbar personal

Jättebra salong. Har gjort Elos IPl på armhåla och bikinilinje med jättefint resultat. Kan verkligen rekommendera denna salong.

2010-08-02

LJ

känner mig trygg o nöjd

gick till BC i gbg då jag ville testa brasilians vaxning. hon var helt underbar o fick mig att känna mig lugn. testade ett annat ställe i stan för att de var billigare men vad jag fick ångra det, jag var öm i flera dagar o fick JÄTTE mycket inåtväxtra hår. kommer aldrig att testa en annan salon. B C är bäst o vet vad de gör.

2010-07-29

Carolina

Bäst på brasiliansk!

Är så himla nöjd med Maria, hon är så duktig och trevlig. Trogen kund sen några månader!!

2010-06-13

trogen kund

Bästa stället i stan :)

Bäst på brasiliansk vaxning i stan

2010-04-18

Amina

Grymt ställe

Ett ställe som jag rekomenderar , har varit nöjd med alla mina många behandlingar jag har gjort där .

2010-01-28

Kerstin

Bra och fint

Mycket nöjd kund som går till Sthlm Beauty Cosmetics för mina problem i hårbotten.
Tjejen där är så rar och duktig.
Jag kan varmt rekommendera stället.
Mvh Kerstin

2010-01-20

Malin .

Nöjd. Med ökad självförtroende !

Har haft problem med hårväxt i hakan och överläppen. Redan från den första behandlingen ( ELOS IPL Behandling )
såg jag strålande resultat som jag inte skulle tänka mig. Maria på Beauty Cosmetics är en trevlig och duktig med stor erfarenhet . Jag rekomenderar denna klinik
// MVH Malin

2009-11-27

Hanna

Otroligt nöjd!

Jag har gjort slingor hos Maria och jag är jätte nöjd. Jag ville ha en färg på mina slingor, men hon förklarade för mig att det inte skulle gå ihop med mina ögonbryn och att det hade fått mig att se äldre ut. Hon visade mig en annan färg och jag blev otroligt nöjd. Slutresultaten var helt perfekt och nu vet jag att där har jag min frisör från och med nu. Ska även boka min sminkning och håruppsättning hos Beauty Cosmetics inför mitt bröllop :)

2009-11-23

Mona Z

Smärt fritt hårborttagning

Helt otroligt! jag provade så många ställen, och alla gjorde det så dåligt. Det värsta var smärtan. Jag såg en annons om deras maskin och googlade och den hade fått bara bra kritik så jag ringde o bokade tid. Jag har gjort det nu 3 ggr och tycker att håret har försvunnit nästan helt och smärt fritt var det :-)
Kan faktiskt rekommendera!

2009-11-20

Charlotta .L

Vaxat mig i Sthlm

Hej!
Jag flyttade till sthlm för 6 mån sedan och provade Beautycosmeticst där och tyckte det är lika bra på Beauty cosmetics i gbg.
Blir alltid nöjd med min vaning :-)

2009-11-16

Annika. S...

Jag rekommenderar BEAUTY COSMETICS

Jag har haft acne och fick tips om att jag kunde vända mig till Beautycosmetics i Göteborg.
Det var en duktig hudterapeut som hjälpte mig att bli av med min hemska acne med hjälp av deras produkter.
Jag är mycket nöjd.

2009-11-15

Lena Gustavsson

Bra service

Själv har jag gjort brasiliansk vaxning sedan 5 år tillbaka och varit jätte nöjd.
Redan första gången fick jag bra information om hur jag ska sköta mig inom 24-tim.
På en annan saling var de inte ens seriösa och sa inget om 24tim regeln.
Se använder en jätte bra vax för brasilansk vaxning.

2009-10-22

Sara

Otroligt Nöjd

Jag är en kvinna i 57 års åldern som har haft det jätte svårt med klåda och sveda mm.
Fick enormt mycket salvor som läkaren sa skulle hjälpa. Men efter som jag har haft det i 5 års tid deta problem sa han att det skule bli svårt att tackla problemen han rekomendera mig till denna kliniken (beauty Cosmitic) efter som han visste att mitt hår inte skulle ta någon kontakt med kemiska kemikalier utan med natur medel.
Nu har klådan försvunnit efter behandlingar och mitt Hår känns otroligt mycket bättre .
Jag rekomendera er att testa behandlingar hos Beauty Cosmitic om ni har hårfall eller nåt annat problem med håret .
Personalen var jätte vänliga .

2009-10-22

Josephine

Jätte nöjd!

Jag har vaxat mig i flera år hos Beauty Cosmetics. Jag har vaxat mig hos all deras hudterapheuter, det har aldrig någonsin blivit problem på mig. Jag är jätte nöjd och känner mig verkligen säker på deras arbeten som de utför. Jag hittade Beauty Cosmetics via en vännina och hon har aldrig heller haft några problem. Jag rekomenderar verkligen Beauty Cosmetics. Har gjort många andra behandlingar där med, är väldigt nöjd!

R1000895;Hudvård