Omdömen om Lötsjö Trafikskola AB
2012-05-24
Sanna
Fixade Mc kortet idag. Tack snälla Lötsjö Trafikskola för en jättebra utbildning och professionella lärare. Blev väl omhändertagen och trevligt bemött. Rekommenderar starkt denna skola.
2012-05-23
Birgitta
Jag klarade mitt körkort idag och är supernöjd med hela utbildningen på Lötsjö. Blev trevligt bemött och fick den hjälp jag behövde. Körde med två lärare och båda var pedagogiska och förklarade jättebra.Det var jättetrevlig stämmning mellan hela personalen. Jag har flera kompisar som oxå kört på Lötsjö och vi kan verkligen rekommendera denna skola.
2012-05-19
Nöjd
Jag gick på lötsjö och tycker lärarna är jätte duktiga. Bra och tydlig information så jag visste alltid vad jag kunde öva på hemma och vad vi skulle göra nästa lektion. Jag rekomenderar denna skola.
2012-05-17
Nawal
Lötsjö är toppen bra, väldigt bra lärare, pedagogiska, lugna och proffessionella. Tog ganska många lektioner och utvecklades enormt. Kan verkligen rekommenderas.
2012-04-07
bytte
Bytte körskola till slut då jag inte fick valuta för pengarna, fick köra färre minuter än jag betalt för och dessutom stank det alltid rök i bilen.
2012-01-20
Nöjd
Jag är elev hos dem och tycker de är jättebra. Har kört i andra trafikskolor och detta är klart den bästa. Tycker trafikläraren är pedagogisk och jag lär mig mycket när jag kör. Jag känner mig nöjd och motiverad när jag går därifrån.
2012-01-13
"min vän"
Gillar inte skolan då läraren är nedvärderande mot eleverna och tror att man är tre (3) år. Ett exempel på detta är när läraren sitter i bilen och säger "gubben" till mig när jag är 18 år. I detta skede vill jag hellre att man pratar uppriktigt istället. Sedan har det även förekommit att en viss lärare säger "min vän" och inte fan är jag hans "vän" jag är en elev som betalar 690 kr per lektion... Så till den lärare som känner sig träffad, skärp dig!
2012-01-13
Besviken
Kan tyvärr inte rekommendera skolan och det pga. att man inte får köra den timme man betalt för. De säger åt en att sätta sig i bilen och gör ordning för körning och kommer ut 10 minuter senare och bara de 10 minuterna är 115 kr då en lektion kostar 690 kr. Mäste även påpeka att vissa lärare inte är pedagogiska och verkar heller inte täla kritik om man frågar eller säger emot. Så välj hellre en annan bilskola.
2011-04-06
Missnöjd
Måste tyvärr säga att bilskolan inte uppfyllde mina förväntningar. Bytte efter en lektion bara. Är förvånad över bemötandet i reception, hon är trevlig när det passar...
2011-02-17
Nöjd elev!
Jag har kört med en mycket pedagogisk lärare som tar allt steg för steg på ett effektivt och bra sätt! Känner mig mycket trygg med skolan och rekommenderar den gärna till andra!
Receptionisten är ju otroligt serviceminded, misstycker helt med den negativa kritiken hon fått i ett annat omdömme!
Grattis till ett bra företag på alla sätt & vis!
2009-10-17
AL
Dålig lärare som inte ger feedback och är dessutom inte närvarande när man kör, är mest ute och går och intresserar sig för sina polare istället för att eleven ska köra bra. Hojarna är riktiga ras, går knappt att växla. Och lektionerna är aldirg 120 min långa trots den hutlösa priset av 1300.-/ lektion. Kläderna trasiga och nästan omöjliga att köra i. Nej.. välj inte denna skola ni blir lurade och utsugna på pengar.
2009-09-04
Stort tack
Till skilllnad mot en annan stor mcskola är de här mycket effektiva och förberedde mig bra för uppkörningen. Jag tog 4 lektioner hos dem och klarade uppkörningen helt utan anmärkning.
2009-08-15
Nöjd elev
Spontant är de effektiva och anpassade sig direkt efter min nivå. Jag fick en uppkörning efter 2 lektioner. Möjligtvis inte lika erfarna som lärarna på Jarla trafikskola men MYCKET mer effektiva. Du lär dig det du behöver för att få ett körkort och inte så mycket mer. När du väl har körkortet så lär du dig själv eller varför inte gå på en uppföljande kurs för att få detaljer helt rätt.
Jättenöjd med allt! Trevligt bemötande, hjälpsamma och pedagogiska ;)