Lämnade i höstas in min båt för vinterförvaring, konservering av motor, vaxning och bottenmålning. Har aldrig lämnat in båt med sk fullservice innan men hade väl förhoppningen av att detta var ungefär som att lämna sin bil på Rekond. Tanken att få ut sin båt nu på våren skinande och blänkande...Båten skulle vara klar och i sjön på Valborg. Priset var 14.700 kr inkl upptagning och isättning. Nu är jag inne på tredje datumet för isättning och båten verkar aldrig bli klar. Överallt på båten finns vaxrester kvar, gummilisten runt båten har slipmärken, Ryds stripen runt skrovet är helt sönderslipad. Motorn samt inne i båten ej rengjort. På hela kapellet som är blått finns handavtryck från vitt slipdamm.... Bottenmålningen känns bara påkladdad och det verkar ej ha slipats innan. Stor tjock ojämn kant. Kan inte rekomendera någon att ha med detta företag att göra :(
Kan inte rekomendera någon att ha med detta företag att göra :(