Kategori: Elförsäljning Energidistribution
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Jämtkraft AB
2010-02-17
Jämtkraft är inte alls billigast och inte alls bäst i Sverige. De är återigen fällda för falsk/vilseledande marknadsföring och får hård kritik från Energimyndigheten. Otrevlig "ledning" drar och ned betyget i botten. 10 strömavbrott/år i snitt är inte betryggande för oss företagare. Vi har bytt och fått bättre pris! Gör det du med!
2008-12-08
Jocke
På Jämtkraft är inget omöjligt de har alltid ställt upp de gånger vi har behövt hjälp
Även om kontaktpersonen inte har varit tillgänglig har telefonisten kunnat svara på de flesta frågorna.
Tack Jämtkraft
2008-06-13
Besviken
Billigt OK, men man vill gärna tala med serviceinriktad personal. Nu byter vi. Tack Martin.
Blev kontaktad av en säljare av fjärrvärme utan att ha minsta tanke på att dra in. Var först inte så intresserad eftersom vi var tvungen att byta alla element. Men säljaren stog på sig och ville gärna träffa oss för en genomgång. Efter mötet med säljaren (som inte bara pratade om fjärrvärme utan även gav en massa bra energitips) beslutade vi oss att dra in.
Vi har nu haft fjärrvärme ett drygt halvår och det har blivit ett helt annat hus. Jämnare värme och inte så torr inomhusluft. Hur mycket billigare vet jag inte, säljaren pratade om att vi skulle spara nästan 10000kr/år så det återstår att se. Det ända dåliga jag kan komma på är att vår infart ännu inte är asfalterad. Så händer inget inom ett par månader går jag in och plockar bort en stjärna i mitt betyg :D