Lilla Tavernan

Omdömen om Lilla Tavernan

2012-05-14

Mathilda

God förrätt!

Åt både förrätt och huvudrätt där och dessa var som natt och dag.

Förrätten var godast med tigerräkor och tomatsås och den mättade bra. Den får 5 solar i betyg.

Däremot huvudrätten var katastrof, kyckling i vinsås. Det var bara kycklingslamsor i fet sås, man ser fettet skära sig i såsen. Plus att rätten i sig inte smakade någonting heller. Den rätten får -1 sol av mig.

Annars mysigt ställe och trevlig personal.

2012-05-09

Linah Sarkodie C Linah Sarkodie C

god mat

maten var jättegod och stället var trevligt,rent,miljövänligt.
Kanske lite för dyrt, menmen de var de värt att betala. Lite sega när de gällde serveringen dock.. annars, jättebra!

2012-01-24

victoria

god mat men ingen service

Var där med 8 vänner en vardag. det var drygt 3 sällskap till i restaurangen.
Det dröjde 20 minuter innan det kom en servitör, och då tog han matbeställningarna direkt. Sålunda fick vi ingen "före maten dricka" som man alltid brukar få beställa på restauranger.

Maten kom relativt snabbt, och smakade helt okej, dock tog våra drickor slut ganska fort, men servitören lyste med sin frånvaro. När maten var uppäten så kom ingen och plockade undan, och efter 20 minuter så började jag själv plocka ihop tallrikarna och ställde i hörnet på bordet. DÅ kom en servitör och skrattade lite nervöst, tog tallrikarna och gick igen. Han frågade inte om vi ville ha mer att dricka trots att allas glas var tomma sen typ en halvtimma tillbaka. Efter ett tag kom han tillbaka med efterrättsmenyer och tog beställningarna. när det var uppätet och klart såg vi honom inget mer. och då gick vi till baren och betalade.

Sålunda fick vi ETT glas med dricka. Mat och efterrätt.

Jag lovar, dom hade kunnat tjäna minst tusen spänn till på oss, om dom bara hade frågat om vi vill ha DRICKA.

Eftersom jag själv är servitris så vet jag vad som gäller, och den servicen vi fick var inte okej. särskilt inte om man SJÄLV får börja plocka av bordet för att ingen gör det åt en.

Nästa gång väljer jag en annan grekisk restaurang.

2012-01-16

besviken

trist service

god mat trevlig lokal, trevligt bemötande av servitören trots stressigt intryck. tyvärr var den servitrisen verkligen fel person för jobbet. stirrar ner i sitt block och mumlar irriterat "vad vill ni äta" när det efter lång väntan blir vår tur att beställa. det hade varit så enkelt att släta över väntetiden med ett leende, ögonkontakt och lite småprat, man frågar väl till exempel om gästerna är redo att beställa/hunnit kika på menyn/hittat något de gillar, man kan ursäkta att det dröjt el något och inte bara "vad vill ni äta?" lite senare noterade vi att paret vid bordet bredvid fick exakt samma sura "vad vill ni ha då?" bemötande av samma servitris. maten fick vi på bordet utan ett ord, önskar man inte ett enkelt "hoppas det ska smaka" el liknande längre?
tror inte hon var otrevlig med flit utan vet helt enkelt inte hur man ger service på ett snyggt och trevligt vis. tyvärr drog detta ner känslan av hela besöket och vi kommer troligen inte att gå tillbaka.

2011-11-15

Magnus

Fyyy!!

Vi blev rekommenderade att komma hit av en annan grekisk restaurang i området eftersom de inte hade plats för oss. Efter ett bra tag fick vi äntligen beställa (servitrisen var mer intresserad av att skojbråka med killen i baren än att hjälpa oss) Maten var inte bra tillagad och potatisskivorna som skulle vara friterade var istället mjuka och "svettades". Servicen var usel och maten smakade inte bra. Jag rekommenderar inte det här stället!!

Svar från Lilla Tavernan
2011-11-22

Vi behandlar våra gäster med bästa förmåga, de flesta upplever det så. När det gäller maten vi serverar bästa beviset för oss är väl alla återkommande gäster.

2011-03-31

johan

nöjd som alltid!

lika nöjd som alltid när jag besökt lilla tavernan. Trevlig personal och framförallt riktigt god mat!

2011-03-01

Jättedåligt!

Halvbränt kött

Var där för några veckor sen och åt grillspett. När jag vände på den var hela sidan bränd. Jag förklarade lugnt och trevligt för servitrisen att den var lite bränd och hon bara tittade på den och fnös till. Sedan gick hon iväg och kom inte tillbaks förrän vi bad om notan 1 timme senare. Med tallrikarna kvar på bordet, utan något tack och hej från henne gick vi därifrån. Kommer aldrig gå tillbaks dit!

2011-02-13

Godaste greken I stan

Har aldrig blivit besviken nar jag varit dar. Personalen ar alltid trevlig trots att dom har sa mycket att gora.

2011-01-25

besviken

Mycket segt lammkött :( Inget vidare

Tyvärr smakade inte maten mycket. Lammköttet var jättesegt och smakade inte mycket.

2011-01-22

David

Trång och dålig service

Hade bokat bord flera veckor i förväg. Kommer dit och får vänta på att ett bord skall bli ledigt (vi var två personer). När vi väl fått ett bord glömmer de bort att ge oss menyerna. Vi väntar i en kvart innan vi får be om dom själva. Maten är ok, men fläskkarén som jag beställt är väldigt röd, näst intill blodig. Som avslutning får vi vänta 25 minuter på att få notan. Vi får även be snällt om den igen då de hade "glömt bort oss".

2010-08-25

Nöjd gäst

Super!!!

Var på Lilla Tavernan under WOW. Trots mycket folk och stress var en kanon middag igen! Lika gott som alltid.
Tack!

2010-08-03

mm

Meningslöst

Smakar precis som alla andra grekiska restauranger. Dagen till ära hade kocken dessutom lyckats bränna färsbiffarna

2010-07-24

mycket nöjd gäst

kanon!

Maten blir bara bättre för varje gång man går dit.
servicen kan inte bli bättre. man känner sig välkommnad så fort man kommer inanför dörren.

2010-03-28

Madelene

Kan inte bli bättre!

Var där lördagen under earth hour. Inte nog att det var en underbar middag med några goda mezerätter till en början och en god ostfylldfärsbiff till middag för mig så gjorde dom det ännu bättre då dom tände en massa stearin ljus och släckte ljusen under earth hour.
Det blir bara bättre och bättre för varje gång jag går dit.

2010-02-11

Lilli

Världsklass!!!

Alltid supernöjd när jag går därifrån! Lilla Tavernan är helt klart min favorit restaurang!! Man hittar ej bättre grekisk mat i sverige!! Det kan jag garantera!
Bra mat, bra personal och mysig stämmning!!
allt i ett ;)

2009-12-02

Nöjd gäst

Underbart

En riktigt mysig krog och maten var som att man var tillbaka i Grekland. En riktigt bra liten restaurang som rekomengeras starkt.

Nöje och kultur
R1000059;Catering