Omdömen om Lilla Tavernan
2012-05-09
maten var jättegod och stället var trevligt,rent,miljövänligt.
Kanske lite för dyrt, menmen de var de värt att betala. Lite sega när de gällde serveringen dock.. annars, jättebra!
2012-01-24
victoria
Var där med 8 vänner en vardag. det var drygt 3 sällskap till i restaurangen.
Det dröjde 20 minuter innan det kom en servitör, och då tog han matbeställningarna direkt. Sålunda fick vi ingen "före maten dricka" som man alltid brukar få beställa på restauranger.
Maten kom relativt snabbt, och smakade helt okej, dock tog våra drickor slut ganska fort, men servitören lyste med sin frånvaro. När maten var uppäten så kom ingen och plockade undan, och efter 20 minuter så började jag själv plocka ihop tallrikarna och ställde i hörnet på bordet. DÅ kom en servitör och skrattade lite nervöst, tog tallrikarna och gick igen. Han frågade inte om vi ville ha mer att dricka trots att allas glas var tomma sen typ en halvtimma tillbaka. Efter ett tag kom han tillbaka med efterrättsmenyer och tog beställningarna. när det var uppätet och klart såg vi honom inget mer. och då gick vi till baren och betalade.
Sålunda fick vi ETT glas med dricka. Mat och efterrätt.
Jag lovar, dom hade kunnat tjäna minst tusen spänn till på oss, om dom bara hade frågat om vi vill ha DRICKA.
Eftersom jag själv är servitris så vet jag vad som gäller, och den servicen vi fick var inte okej. särskilt inte om man SJÄLV får börja plocka av bordet för att ingen gör det åt en.
Nästa gång väljer jag en annan grekisk restaurang.
2012-01-16
besviken
god mat trevlig lokal, trevligt bemötande av servitören trots stressigt intryck. tyvärr var den servitrisen verkligen fel person för jobbet. stirrar ner i sitt block och mumlar irriterat "vad vill ni äta" när det efter lång väntan blir vår tur att beställa. det hade varit så enkelt att släta över väntetiden med ett leende, ögonkontakt och lite småprat, man frågar väl till exempel om gästerna är redo att beställa/hunnit kika på menyn/hittat något de gillar, man kan ursäkta att det dröjt el något och inte bara "vad vill ni äta?" lite senare noterade vi att paret vid bordet bredvid fick exakt samma sura "vad vill ni ha då?" bemötande av samma servitris. maten fick vi på bordet utan ett ord, önskar man inte ett enkelt "hoppas det ska smaka" el liknande längre?
tror inte hon var otrevlig med flit utan vet helt enkelt inte hur man ger service på ett snyggt och trevligt vis. tyvärr drog detta ner känslan av hela besöket och vi kommer troligen inte att gå tillbaka.
2011-11-15
Magnus
Vi blev rekommenderade att komma hit av en annan grekisk restaurang i området eftersom de inte hade plats för oss. Efter ett bra tag fick vi äntligen beställa (servitrisen var mer intresserad av att skojbråka med killen i baren än att hjälpa oss) Maten var inte bra tillagad och potatisskivorna som skulle vara friterade var istället mjuka och "svettades". Servicen var usel och maten smakade inte bra. Jag rekommenderar inte det här stället!!
Vi behandlar våra gäster med bästa förmåga, de flesta upplever det så. När det gäller maten vi serverar bästa beviset för oss är väl alla återkommande gäster.
2011-03-31
johan
lika nöjd som alltid när jag besökt lilla tavernan. Trevlig personal och framförallt riktigt god mat!
2011-03-01
Jättedåligt!
Var där för några veckor sen och åt grillspett. När jag vände på den var hela sidan bränd. Jag förklarade lugnt och trevligt för servitrisen att den var lite bränd och hon bara tittade på den och fnös till. Sedan gick hon iväg och kom inte tillbaks förrän vi bad om notan 1 timme senare. Med tallrikarna kvar på bordet, utan något tack och hej från henne gick vi därifrån. Kommer aldrig gå tillbaks dit!
2011-02-13
Har aldrig blivit besviken nar jag varit dar. Personalen ar alltid trevlig trots att dom har sa mycket att gora.
2011-01-25
besviken
Tyvärr smakade inte maten mycket. Lammköttet var jättesegt och smakade inte mycket.
2011-01-22
David
Hade bokat bord flera veckor i förväg. Kommer dit och får vänta på att ett bord skall bli ledigt (vi var två personer). När vi väl fått ett bord glömmer de bort att ge oss menyerna. Vi väntar i en kvart innan vi får be om dom själva. Maten är ok, men fläskkarén som jag beställt är väldigt röd, näst intill blodig. Som avslutning får vi vänta 25 minuter på att få notan. Vi får även be snällt om den igen då de hade "glömt bort oss".
2010-08-25
Nöjd gäst
Var på Lilla Tavernan under WOW. Trots mycket folk och stress var en kanon middag igen! Lika gott som alltid.
Tack!
2010-08-03
mm
Smakar precis som alla andra grekiska restauranger. Dagen till ära hade kocken dessutom lyckats bränna färsbiffarna
2010-07-24
mycket nöjd gäst
Maten blir bara bättre för varje gång man går dit.
servicen kan inte bli bättre. man känner sig välkommnad så fort man kommer inanför dörren.
2010-03-28
Madelene
Var där lördagen under earth hour. Inte nog att det var en underbar middag med några goda mezerätter till en början och en god ostfylldfärsbiff till middag för mig så gjorde dom det ännu bättre då dom tände en massa stearin ljus och släckte ljusen under earth hour.
Det blir bara bättre och bättre för varje gång jag går dit.
2010-02-11
Lilli
Alltid supernöjd när jag går därifrån! Lilla Tavernan är helt klart min favorit restaurang!! Man hittar ej bättre grekisk mat i sverige!! Det kan jag garantera!
Bra mat, bra personal och mysig stämmning!!
allt i ett ;)
2009-11-24
John
Man tror nästan att man kommit till en liten taverna i Grekland när man kommer in i lokalen!
Maten var suverän och servisen var det inga fel på heller. Trevliga servitörer som tar hand om en och serverar med klass.
Bättre grek-restaurang i Göteborg går inte att hitta!
Vi åt meze för hela slanten och det fanns inget man kunde klaga på, förutom att tzatsikin kanske kunde ha innehållit lite mer vitlök.
2009-11-24
Stammis
Deras fyllda biffteki var helt underbar. saftig och välsmakande.
Servispersonalen var kanon, trevlig och glad!
Rekomenderar starkt denna lilla pärlan i linné
2009-11-10
Sofia
Lilla Tavernan är min absoluta favoritrestaurang i Göteborg, har varit där massor av ggr. Jättegod mat (har testat flera olika rätter och alla har varit lika goda), prisvärt, lagom stora portioner och jättemysig miljö.
2009-07-31
Måstebara
Kom hem från ännu en lång vistelse i Grekland, var hittar jag smakerna från Grekland här i Göteborg? På Lilla tavernan! Ni som klagat på Stifadon, har ni ätit Stifado i Grekland?
Lilla Tavernan serverar utmärkt Stifado, en "husmanskost" från Grekland.
2009-07-14
Nisse S
Maten var helt fantastisk. Kändes som att man var i Grekland igen. Den långe och långhårige servitören är som pricken över i.. Kan tänka mig gå dit igen bara för hans skull!
2009-07-13
Louie
Servicen är hur bra som helst, du blir väldigt bra bemött. Maten känns som att den bara blir godare för varje gång jag går dit.
2009-06-22
kråkan
Lite mat, lång väntetid, allt utom köttet var smaklöst. Välj inte Stifado! Du blir garanterat långt ifrån mätt.
2009-03-19
TL
kanonställe för en enklare middag i goda vänners sällskap.
2009-02-09
Stamkund;)
Bland dom bästa ställena i stan, i den bästa delen av stan, Linné. sjukt trevlig personal, go mat, snabbt och billigt.
Ni måste prova den fiterade fetaosten med tzatziki!
2009-01-04
Dimitris
Var där förra fredagen och fick vänta lång tid på maten, personalen var grining, min mossaka var kall och resturangen var väldigt trång. Rekomenderar inte denna resturang.
2008-11-24
Blondie
Många nya restauranger med grekiskt kök kan öppna men vill du öppna dörren till äkta Grekland fast du befinner dig i Göteborg, ja då skall du besöka Lilla Tavernan. Ät här där det är gott och billigt, ät där du har råd att fira födelsedagar då du bjuder hela familjen och kanske tom hela släkten.Ät där du kan har turen att Penelope bakat desserter. Smaka och njut! Hit och ingen annanstans skall ni gå!
2008-11-03
Emil
Ett underbart och livat ställe i den skönaste delen av stan. Bra och snabb personal och givetvis ett bra utbud av skön och god mat. Toppbetyg till Lillatavernan som lägger ner energi på att stället ska fungera.
2008-06-25
Peter
som de flesta redan skrivit så är det ett himla trevligt ställe. beställ inte nöt- & lökgrytan det va inte så värst spännande.
2007-11-25
Hanna
Maten smakade bara okej, servicen var under all kritik och personalen kändes grinig. Dessutom väldig trångt och eftersom det inte går att boka bord så får man ha ett 10-tal personer som står i entren/baren och glor på en medan de står och väntar på bord. Jag kan verkligen inte rekommendera denna restaurang.
2007-09-13
Enda minus är att det kan vara trångt
2007-06-23
Majsan
En underbar restaurang. Atmosfären, inredningen, lokalen och den underbara grekiska musiken. Allt får mig att minnas mina semestrar på 80-talet på Cypern.Fantastiskt!
2007-01-10
cc
en av de bästa grekställena i stan - god mat rakt upp och ner till bra priser och med rätt atmosfär!
2006-12-02
Grekiano
Detta är min lilla taverna, har varit stammis sedan jag var 12 år. Hela vår familj har ätigt deras mat i flera år, och vi har varit med om alla dess ägarbyten, trotts detta har krogen klart bäst mat i hela stan... Jag bor 2 min fårn denna underbara taverna... De har utmärkt mat, mkt hög servic förmåga och vet verkligen hur en taverna ska se ut.
Jag kan rekomendera Friterad feta ost ( Zaganaki) Grillspett (Sovalaki) och klart Tzatzikin... Priserna passar alla dess plånböcker. Sååå varför inte äta här en fredagskväll, vid bordet i högra hörnet på mittendelen? Under vindruvorna och me en hel massa levade ljus? Klart bästa bordet i hela resturangen... Gå hit, du ångrar dej icke....
2006-10-10
JS
God mat, litet mysigt Jättegrekiskt och BILLIGT!!!
2006-07-11
MH
På ett stenkasts avstånd från Linnégatan ligger denna lilla underbara grekiska krog. Delikat mat, stora portioner, trevlig personal och utmärkt service... och allt detta för under hundralappen per person! Hit går jag igen!
2006-05-31
G.F
God mat, perfekt service, man går inte därifrån hungrig.
2006-05-29
E
Mycket bra och genuin grekisk mat. Trevlig personal och mysig inredning.
2006-05-04
M.G.
En mysig grekisk restaurang med vänlig personal, mycket mat att välja på och bra priser...
En aning högljutt.
2006-05-01
Väninnorna
God mat med humana priser. Mycket att välja på. Härlig stämning och mysig lokal. Servicen är toppen!

Åt både förrätt och huvudrätt där och dessa var som natt och dag.
Förrätten var godast med tigerräkor och tomatsås och den mättade bra. Den får 5 solar i betyg.
Däremot huvudrätten var katastrof, kyckling i vinsås. Det var bara kycklingslamsor i fet sås, man ser fettet skära sig i såsen. Plus att rätten i sig inte smakade någonting heller. Den rätten får -1 sol av mig.
Annars mysigt ställe och trevlig personal.