Sikö Auktioner

Omdömen om Sikö Auktioner

2012-03-04

M. S

mycket dåligt!

Personalen kunde inte värdera föremålen rätt, eller ens fotografera mönstrade föremål med mönstret mot kameran, vilket gjorde att en samling antika föremål såldes för en struntsumma till en tradera - månglare som sedan lade upp föremålen på tradera och tjänade mer än fyrdubbelt än vad jag fick in. Köpte två bokhyllor där en gång, upptäckte inte föränn jag kom hem att de var behandlade med någon sorts olja som gjorde dom oerhört klibbiga och lätta för att dra åt sig damm. Var och tittade på bokhyllorna i lokalen men kunde ej då se att de var så klibbiga. detta upplystes inte heller på sikoauktioner. Otrevlig och spydig personal som tar emot och värderar föremål. Aldrig mer sikoauktioner för min del!

2012-02-15

Sara

Ångerrätten gäller inte vid köp från Sikö auktione

Vanligtvis gäller ångerrätt vid internethandel. Det här företaget har dock frångått den rätten eftersom möjligheten finns att se varan på plats. Det gäller däremot inte alla vi som har handlat något från dem via nätet och bor på annan ort. Som kund har man alltså ingen möjlighet att ångra sitt köp.

2012-02-15

Sara

Priset blev tre gånger så dyrare

Då jag köpte en hylla för 175 kronor förstod jag visserligen att slutnotanskulle hamna på några kronor mer än så då alla avgifter räknats in. Då jag fick en faktura på över tre gånger beloppet, 530 kronor, blev den där hyllan inte längre ett så bra köp. Inklusive frakt, där priset låg högre än vad jag skulle betala om jag gått direkt via posten, liksom en extra avgift för emballage (ett plastpapper runt varan), liksom provision.
Skamlöst.
Brist på professionalitet och tydlighet ifråga om vad man betalar för präglar det här företaget. Stor varning.

2011-12-08

Kalle

Bra auktion!

Modern och välsorterad auktionsfirma. Trevligt bemötande och kunnig personal. Tydlig och klar hemsida.

2011-11-07

Iabelle

Dålig service och okunniga

Personalen otroligt okunnig! Säljer trasiga sker och gör felaktiga beskrivningar av föremålen.

2011-06-26

Betagen

Fullgott

Ett bra auktionsverk som har bra grejor men verkar som om de inte har någon kunskap om vad de säljer, alltför ofta dåliga beskrivningar och många uppenbara stavfel.

2011-06-16

besviken

gasol

Att skriva gasolkök när det var spritkök.köra 12 mil dåligt att inte kompensera för resan .Köra i onödan

2011-04-14

Antikvariatet

Personlig Trevlig Internet Auktion

Ett personligt och trevligt internet auktion företag. Köpt en del, men framförallt sålt en hel del.

Hus och hem
R1000555;Auktioner, auktionsgods