Peak Performance General Store

Omdömen om Peak Performance General Store

2009-01-12

Sigge

Problem vid byten

Har också råkat illa ut hos personalen i Karlstad när jag skulle byta en vara. Men det löste sig eftersom jag kunde göra bytet i Stockholm istället. Handlar nu där sedan en tid tillbaka.

2009-01-12

Marcus

Nochalant personal

Råkade höra när en kund ville byta en vara och blev förvånad hur dom behandlar sina kunder. Ingen bra kundvård att skälla på kunderna i butiken. Lite smidighet är ju grundläggande vid all försäljning! Jag skall verkligen tänka mig för innan jag handlar på Peak i Karlstad.

2009-01-03

Lisa

Katastrof

Otrevlig personal och helt utan servicekänsla.

2008-12-02

EvaKR

Suveränt bemötande och fantastiskt ansvartsagande

För ett år sedan köpte jag en mycket dyr dunjacka. Slarvade bort kvittot. Såg till min förskräckelse då jag tog fram den nu i vinter att den var trasig under armarna. Tjansade och gick ändå dit för att be om reparation, slängde upp jackan och sa att kvittot hade jag skängt. "Inga problem vi fixar den" sa dom. Den skickades till Åre och har nu kommit tillbaka i ett perfekt skick. Behövde inte betala ett öre. Fick ett SMS meddelande om att jackan var färdig och kunde hämtas ut. Dom såg att jag stod utanför affären några minuter innan dom öppnade. Släpte in mig ändå.. Hit kommer jag flera gånger. Dom tar verkligen sitt ansvar för att vi kunder skall kännas oss väl omhändetagna.

2008-11-13

Mange

Kanonpersonal

Trevlig och kunnig personal. Kan motivera till köp. Bra utbud

2008-03-29

Sirre

Mycket bra ansvarstagande!

Det tar mycket bra ansvar för ev. fel på deras produkter och dem har mycket trevilg personal. BÄSTA AFFÄREN! Rekommernderas starkt!

2007-12-17

eva

Utmärkt service

Utmärkt service då man ringer och frågar om varor.