Omdömen om ICA Kvantum Gottsunda
2012-04-14
SARA
Har handlat några gånger i denna affär. Tycker att den är rätt ok, de har ett bra utbud.
MEN, ALLA gånger jag handlat har jag fått fel pris i kassan!!! Ibland har det rört sig om några kronor, som mest var det över 70 :- fel på ett köp!
Jag tycker att det känns trist att butiken kör på lockpriser och extraerbjudanden som det sen betalas fullt pris för i kassakön....
Så, ska du handla där-KOLLA KVITTOT, de luras!
2010-05-03
Stamkund
Det brukar inte vara något problem att reklamera en vara, även om man inte har kvar kvittot. Och när vi förköpt oss på drickabackar inför en fest fick vi lämna tillbaka de som blev över, utan knot. Sedan kan jag hålla med om att grönsakerna kunde hållas efter lite bättre. Annars är butiken välsorterad.
2008-11-07
Patrik
En fantastisk charkpersonal som tydligen bestämt sig för att inget är omöjligt. Trevlig och servicevillig och mycket kunnig.
2008-10-08
C i N
Välsorterad butik med manuell fisk och delikatess, vilket är trevligt. Grönsakerna är under all kritik. Ofräscha och ofta mögliga varor i disken. Om man ska ha grönsaker rekommenderar jag någon annan butik. Tar överpriser på ekologiska produkter (t.ex krav-bananer)

Ica i Gottsunda är jättebra, nu efter renoveringarna är det klass och stil på butiken, sortimentet och utbudet är stort, priserna är bra, jag har ingen koll på personalen direkt men eftersom att allt är så organiserat och fräscht så hitta man allt själv. Deras utbud av frukt och grönsaker är bättre än på många andra matkedjor.