Omdömen om Ateljé MB
2011-11-14
Lina
Jättebra med tidsbokning, då jag verkligen fick tid att prova, vända, vrida och fundera under två timmar alldeles själv. Stort utbud och variation!
2011-06-17
Monika
Jättefin affär o jättebra personal. Tack vare Gitt så fick jag min drömklänning. Hon tog sej tid o lyssnade på mej o läste av mej perfekt. Ett stort pluss för lekhörnan. De har även stora storlekar +++
2011-01-08
Mycket hjälpsam personal, fungerar bra med tidsbokning och ett förhållandevis stort utbud av klänningar. Enda minuset är att man inte får fotografera i butiken.
2010-08-02
Lisa
De är supertrevliga och ger fantastisk service! Strunta i alla negativa kommentarer, de flesta av dem kommer troligen från "bridezillas"...
2010-07-22
Malin o Jocke
Både jag och min man köpte/hyrde kläder i Vinslöv. Vi känner oss supernöjda med kläderna och har vid varje besök i butiken fått först-klassig service av personalen. T.o.m vid vårt första (obokade) besök, tog Josefine sig tid att hjälpa oss mellan sina inbokade kunder! Kan bara varmt rekommendera butiken!!
2010-05-24
Personalen suckade och lät mest besvärade när man ringde och bokade tid trots att det var flera månader innan balen. De hade självklart inte tid att sy in klänningen så det fick man sköta själv. När klänningen väl kom efter många om och men och otrevligt bemötande i telefonen så var den i fel färg - 3 veckor innan balen. Den dagen jag gifter mig så köper jag INTE min klänning där. Kör heldre flera mil för att slippa komma dit igen.
Vi beklagar djupt problemen med några leveranser under våren pga askmolnet, men har försökt lösa uppkomna problem på bästa sätt. Askmoln ligger utanför vår kontroll och inget som någon kunnat förutse. Kunden har fått samma modell i annan nyans till halva priset, men kunde också valt annan modell till halva priset eller pengarna tillbaka. Leveransproblem har ju inte enbart drabbat vår butik utan många andra butiker och branscher. Att vi skulle ha suckat vid tidsbokningen låter märkligt då vi uppmuntrar tidsbokning framför drop-in kunder eftersom vi vill kunna ge bästa service. Däremot kan det under högsäsong vara svårt att få en viss önskad tid eftersom tiderna är efterfrågade. Vad gäller justeringar så har våra sömmerskor varit fullbokade sedan långt tid tillbaka vilket informeras om vid beställning av klänning. Det är som bekant många baler ocn bröllop under våren vilka planeras för redan under hösten och sömmerskor bokas därmed upp snabbt liksom lokaler, fotografer etc. Välkomna!
2010-02-15
Erica Killberg
Är så nöjd med min klänning och fick så trevligt bemötande av personalen (Christina). Jag sa att jag inte hade en aning om vad jag ville ha för typ av klänning men det visste Christina direkt. Tack så mycket!! Kläderna till min man och barnen blev också helt perfekt!
2010-01-07
Alexandra
Josefin(e), hette den tjej som hjälpte mig att prova balklänning. Ett riktigt geni på att välja ut klänningar sla jag säga. Jag gav bara en halvtaskig förklaring på ungerfär hur jag vill ha den, sedan plockade hon åt sig (med mitt tyckande såklart) och så provades det. Den ena (som jag sedan valde) hade jag på mig tre gånger, och inte pustade och stönade hon för det.
Tackar å hjärtligt för mottganadet. Jag är EXTREMT nöjd med besöket. Hoppas även klänningen är perfekt när den kommer... Dock blev jag lovad den klänningen jag prövade om det skulle vara något, vilket är lugnande!
2010-01-04
F
Klänningen var felsydd när jag fick hem den. Atelje MB hade inte tid till att rätta till sakerna, så vi fick fixa det själva. Vi blev även tillsagda att de skulle se ut så, även om det var fel. De hänvisade till företaget som sydde klänningen för att få ersättning för extrakostnaderna. Nu ett år senare har vi fortfarande inte fått några pengar.
Modellen är oregelbundet puffad i kjolen men kunden var missnöjd med hur den föll och vi gav dem en underkjol värd 695kr utan kostnad för att ge kjolen det fall de önskade. Att vår sömmerska var fullbokad visste kunden redan vid klänningsbeställnngen. Leverantören erbjöd sig ersätta sömnadskostnad (utförd av en sömmerska som inte är kopplad till Ateljé MB 350kr inkl 200-250 för insömnad i livet vilket inte rör kjolen) vid uppvisande av kvitto. Kvittot som inlämnades sakande org.nummer vilket leverantören krävde för sin bokföring. För att få fram ett nytt giltigt kvitto har både vi och kunden försökt få kontakt med sömmerskan utan att lyckas. Ateljé MB beklagar situationen eftersom vi vill ha nöjda kunder ? det gör vårt arbete roligare och lättare.Ateljé MB har dock hela tiden hjälpt till så gott vi kunnat med klänningen, underkjolen och försökt kontakta sömmerskan. Är kunden missnöjd hänvisar vi till ARN för prövning om Ateljé MB gjort något fel. Välkomna att själva bedöma vår service!
2009-12-20
Vill bara säga att vi är jättenöjda med bemötande, kvalité och er yrkesskicklighet. Ni lyckades verkligen hitta precis de kläder vi bara kunde drömma om och de satt dessutom hur bra som helst på oss. Vi kände oss superfina under bröllopsdagen!
2009-12-20
Tack för ett fantastiskt bemötande då vi valde bröllopskläder! Klänningen var helt underbar, precis så som jag bara kunde drömma om och min mans kläder var helt fantastiskt fina! Tack för att ni lyckades göra vår stora dag än bättre! En mycket nöjd kund!
En helnöjd kund
Ateljé MB är en helt underbar affär. Ni har ett gott bemötande till era kunder och jag är jätteglad över den service som jag fått av er när ni hjälpt mig med min balklänning. Helt klart att man kommer att köra dit igen när man ska vara fin =D
Supergullig peronal, härligt bemötande samt fenomenala på att lyssna.
Rekommenderar alla varmt att besöka Aelje MB i Vinslöv.