Ett badrumsskåp, handfat och duschhandtag tog två dagar att sätta upp. Hantverkaren verkade aldrig ha gjort något liknande tidigare och frågade efter instruktioner.
Fakturan var kraftigt saltade och bemötandet när detta påpekades var minst sagt spydigt och otrevligt. Efter överenskommelse om en nedskrivning av fakturan kom ändå en dyrare faktura. Dessutom registrerades BÅDA fakturorna till skatteverket för rotavdrag.
I mina ögon ett oseriöst företag som försöker lura sina kunder på så mycket pengar som möjligt och dessutom gör ett dåligt jobb.
Varning!