Omdömen om Mediterranean, Restaurang
2011-05-31
Här blir jag aldrig besviken. Trevlig personal som ofta löser bord om vi glömt boka. Maten är fantastiskt god och det serveras mycket mat för pengarna. Deras tzatziki är suverän. Får ni inte plats, fråga om take away.
2011-02-13
Kalle
Jag var och käkade med flickvännen. Jävligt god grekisk mat och snabbt gick det också trots att det var knökfullt med folk! Mixtallriken är ett hett tips! Ett litet minus är priserna men smakar det så kostar det - så är det bara!
2011-01-18
Anders
Gillar luncherna - vällagat o välsmakande.
2010-09-26
Gillar grekisk mat
Vi var och åt hos er och blev otroligt surt bemötta, först blev beställningen fel och då fick vi det sura svaret att äta det som var på bordet och om det inte skulle räcka då fick vi ju säga till, trots att det som var på bordet inte var det vi hade beställt, servisen kanske skulle börja skriva upp beställningen istället. sen ingen som kommer och frågar om det smakar bra utan lägger notan på bordet och sen var den middagen över. det blir aldrig denna restaurangen igen. Trist
2010-08-28
Trevlig personal mysig miljö generösa portioner o bra priser.
2009-10-26
Besviken
Försökte boka en familjemiddag för 8 vuxna personer men fick svaret att man inte fick boka större sällskap än 6 pers. Då får det väl bli en annan restaurang istället. Jätte trist och märkligt att man inte vill ha kunder!
MÅSTE HA VARIT EN ANNAN RESTAURANG EFTERSOM VI OFTA HAR VÄLDIGT STORA SÄLLSKAP PÅ UPP TILL 20-30 PERSONER.
2009-10-16
Camilla
Är min favorit resturang när det gäller grekisk mat!
Sovlakin är kanon god
2009-09-01
Tj
man blir lite less när man kommer in och ser lokalen då den inte är så mysig som man hoppats på och lite tacky med målningarna. Men maten var så god och riktigt bra att det gör besöket guld värt och att man vill komma tillbaka. Har ätit både middagar o lunch där flera gånger och blir aldrig besviken. Deras Moussaka är fantastisk och mixade tallriken blir man sjukt mätt på om man är stor i maten. Bara positivit att säga. Personalen är bra, försöker vara inställsamma utan gör det som de ska och på ett bra sätt. Bra restaurang i Lund värt ett besök
2009-06-29
Borde variera menyn lite emellanåt. Rökning på uteservering är ett jätteminus.
2009-02-26
MAL
Har ätit här många ggr de senaste åren. Har aldrig blivit besviken mer än de ggr vi inte fått plats. Boka bord! Prisvärt och bra utbud och bra personal. Något högljutt så affärsmöten kör man lämpligen efteråt ;)
2008-12-28
Jill
Suverän grekisk restaurang bland de bästa i skåne. Prova på melitsanosalatan (aborginröra med vitlök) som tillbehör den är den bästa som jag provat grekland inräknat.
2008-12-15
Annie
Riktigt god hemmalagad grekisk mat. Fin kvalitet till och med på lammet! Trevlig personal och mysig lokal. God och prisvärd lunch också. Litet minus för att uteserveringen alltid är full och att man får lov att röka där (på uteserveringen), fast borden står så tätt.
2008-12-07
Sofia
Liten mysig restaurang, trevlig personal och himmelsk mat, bättre mat kan man inte äta!
2008-11-25
K Larsson
Bara bra! Bra service, underbar mat och allt annat bra. Lite för liten lokal, men finns det hjärterum så finns stjärterum.
2008-11-20
stefan
fin mat och god samt billigt. trevlig liten miljö.
2008-10-31
Daniel
Maten här är väldigt god och portionerna generösa. Trevlig personal. Lokalen är ganska trång och det gör att det är ganska högljutt där. Perfekt att gå till för ett kompisgäng 5/5. Men för en romantisk middag kan jag inte rekommendera stället, så gå dit vid rätt tillfälle.
2007-05-31
Sofia
Charmigt ställe med god mat och jättetrevlig personal.
2007-05-22
Linda
Mycket trevlig restaurang, med bekvämt gångavstånd i centrum, trevlig personal och jättegod mat. Lokalen är jättemysig, det känns som om man är I Grekland, under sommaren är det ännu trevligare när man kan sitta utomhus. Många
2007-05-10
frkLöfgren
En mysig restaurang perfekt belägen på en sidogata i Lunds City, där man kan sitta både inne och ute. De serveras fantastiskt god grekisk mat, till bra priser. Min absoluta favoritrestaurant, jag rekommenderar den starkt!

Ganska ful inredning, och väldigt trångt. Men både mat och personal är fantastisk! Stora portioner och fantastisk tsatziki. För det man får så är priserna verkligen låga!