Mediterranean, Restaurang

Omdömen om Mediterranean, Restaurang

2011-07-22

Melinni

Supergott!

Ganska ful inredning, och väldigt trångt. Men både mat och personal är fantastisk! Stora portioner och fantastisk tsatziki. För det man får så är priserna verkligen låga!

2011-05-31

Johan N Johan N

Bästa restaurangen i Lund

Här blir jag aldrig besviken. Trevlig personal som ofta löser bord om vi glömt boka. Maten är fantastiskt god och det serveras mycket mat för pengarna. Deras tzatziki är suverän. Får ni inte plats, fråga om take away.

2011-02-13

Kalle

Grymt!

Jag var och käkade med flickvännen. Jävligt god grekisk mat och snabbt gick det också trots att det var knökfullt med folk! Mixtallriken är ett hett tips! Ett litet minus är priserna men smakar det så kostar det - så är det bara!

2011-01-18

Anders

Kanonlunch

Gillar luncherna - vällagat o välsmakande.

2010-09-26

Gillar grekisk mat

Dåligt bemött

Vi var och åt hos er och blev otroligt surt bemötta, först blev beställningen fel och då fick vi det sura svaret att äta det som var på bordet och om det inte skulle räcka då fick vi ju säga till, trots att det som var på bordet inte var det vi hade beställt, servisen kanske skulle börja skriva upp beställningen istället. sen ingen som kommer och frågar om det smakar bra utan lägger notan på bordet och sen var den middagen över. det blir aldrig denna restaurangen igen. Trist

2010-08-28

Mitt favorit ställe

Trevlig personal mysig miljö generösa portioner o bra priser.

2010-07-01

Mathias A Mathias A

Grekiskt på rätt sätt!

Fortfarande bästa greken i stan. Feta Saganaka.. mmmm

2010-02-16

CL

Otroligt bra

Jättegod mat och ordentliga portioner. Lagom dyrt. Prisvärt. Trevlig personal.

Nöje och kultur
R1000059;Catering