Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om J R Byggnads AB
2011-02-22
Trött på att jaga
De svarar aldrig när man ringer då de vet att det gäller jobb de har utfört dåligt. Ringer aldrig upp när man har lämnat meddelande på telefonsvarare. De borde aldrig anlitas!
2010-10-18
Jessica
Dom kommer aldrig när de avtalat att de ska komma, de hör aldrig av sig (även då när de inte dyker upp), de är ständigt okontaktbara och de ringer aldrig upp, även om man lämnar meddelanden på deras telefonsvarare (Kanske för att det är ett garantijobb de måste utföra pga sitt slarviga arbete).
En gång när en av dem (äntligen) skulle komma och jobba, ringde jag för att fråga var de var, då ljög han mig rakt upp i ansiktet och sa att han stod på arbetsplatsen och jobbade för fullt. När jag sa att han i så fall stod på fel balkong (eftersom att jag själv stod på arbetsplatsen) vände han historia tvärt och sa att det inte var han som skulle stå där, utan en kollega, och tycke att det var lustigt att kollegan inte dykt upp.. nästa dag kom kollegan och borrade på fel ställe... sen dess har inget hänt.. inväntar fortfarande fuktskadekontroll.
2009-01-14
JK
Jeg fik en vandskade og dette firma blev desværre hyret til at fixe det. Det ville max tage 1 uge. . . .men men men.. jeg havde intet toilet og bad i 3-4 måneder, fordi de aldrig havde tid og ikke kom som aftalt.. that is not funny - for din egen skyld find et andet firma
2008-08-28
BJ
Ett avtal med JR Byggnads är tyvärr inte ett avtal - om du frågar dom själv. Undvik undvik Undvik! Kommar aldrig att anlita JR Byggnads igjen!
Jag anlitade JR Bygg och jag kan bara säga fantastiskt. Jag har aldrig blivit så bra behandlad. De är snabba, trevliga och gör bra jobb. Jag rekommenderar dem verkligen.