Omdömen om Pizzeria Miami
2011-12-21
Kan jag?
DYRT och pizzerna har blivit mindre. Sänk priset så kommer fler att handla!!!!!!!!
2011-06-19
Ny kund
Grymt goda pizzor & kebab, och inte nog med det trevlig personal oxå. Det måste bara upplevas.
2011-03-29
Kalle
Väldigt goda pizzor, och trevlig personal. kan tyckas att det är dyra pizzor, men va F...n smakar det så kostar det. :)
2010-10-30
Entrepenören
Pizzan är bland dom bästa i stan, men hur f kan man ha en serveringsavgift på en så kallad restaurang. 10 kr per pizza priset i sig på pizzan ligger redan i överkant. åt där ofta förut men nu blir det mer sällan. hämtar nån pizza i bland eftersom man slipper serverings avgiften då....
2009-08-23
En toppen pizzeria med underbar atmosfär och god mat. Ett riktigt gourmet ställe där det serveras snabbmat på hög nivå! Ett plus för alla färska råvaror :-)
2008-12-02
Helt klart så har de grabbarna bästa pizzan i stan.
2008-11-20
ll
Supergoda pizzor, speciellt kebabpizza, men lite i överkant på priset. Jag åker dit och handlar i alla fall!
2008-07-14
ingen vidare pizza.. men kebaben jätte bra. stort minus för trist attityd och dålig service
2008-02-28
Helt underbara pizzor o även kebab. trevlig personal o lokalen ska vi inte snacka om... Snyggast i östergötland :)
2007-10-05
INA
gODA PERFEKTA PIZZOR! fIN LOKAL O SHYSST PERSONAL=)
2007-08-18
jocke 69
suverän mat, lokal, och personal.
2007-02-02
Malle
Mat i sig är väldigt god på Miami men personalen är alltid stressad och inte speciellt serviceinriktade när man ringer o beställer. Sen är det väldigt dåligt att dom har slutat med hemkörning.
2006-11-23
Trendigaste pizzerian jag nånsin har varit inne i :) . Maten är som miljön inne på pizzerian BÄST.
2006-06-24
Jonas
Kebaberna/kebabtallriken här är riktigt goda, tex med blandat röd/vitlökssås. Bör provas! Pizzorna ung ok men inte godaste jag ätit.
Äckligaste personal/pizzor/kebab jag möt/ätit fick en svart pizza en gång när jag tog hem!!!!