Omdömen om Petras Hårstudio
2011-06-28
Lillan
Jag blev magiskt vacker inför mitt bröllop utav Petra. Vilket hår! Vilken make up! Helt fanstastisk blev jag! Tack tack tack! Petra du kan verkligen din sak! Och vilka underbart fina tjejer du har på din salong! Jag är såld på Petras Hårstudio :)
På återseende! Garanterat! ;)
2011-05-13
Inte så imponerad
Salongen får betyg bra, detta p.g.a. att de egentligen klipper bra och kan sin sak. Men tyvärr brister det i väsentliga delar som jag kräver ifrån min frisör. Dessa brister är kommunikationen, svårt att förstå vad kunden vill ha, dessutom saknas den "riktiga service" som jag vill ha med styling efteråt.
2008-06-26
Cissi
Hårförlängningen som Petra gjorde på mej är bara så helt underbart fantastisk !!!! Är så himla nöjd !!!!!
2008-04-14
L.N
Gör mina naglar där en gång i månaden, dom är fina,glittriga och hållbara, bäst helt enkelt!! Alla är jättegoa och trevliga!
2008-04-01
jessica
Gör mina naglar här , och alla i gänget e liksom med , nästan som en tjejkväll. Alla tjejorna e goa.
2008-01-18
Ett helt underbart gäng som jobbar på Petras Hårstudio. Jag är en mycket NÖJD kund som vill säga att ni är BÄST tjejer!!! =)
2007-10-26
Malin
Mycket fin & fräsch salong som erbjuder det mesta. Skönt att kunna fixa både nagler och hår på sammas ställe. Frisörerna är mycket duktiga, min favorit är Petra. Jag är alltid nöjd när jag går ifrån salongen. På Petras hårstudio anstränger man sig och gör det där lilla extra. =)
2007-10-25
En hårstudio som erbjuder der mesta och det bästa ......
2007-10-23
Sarah
Petras Hårstudio erbjuder bra och skickliga frisörer som kan ALLT inom trend och mode. Går alltid därifrån super nöjd!
var hos petra och blev super nöjd.Slingor och klippning+hårförtjockning,fick mycket beröm från mina nära och kära hur fin jag var i mitt hår.Tack Petra.