Restaurang Indian Haweli

Omdömen om Restaurang Indian Haweli

2012-01-24

MD

Okej mat, lojt bemötande

Maten är fullt acceptabel, priserna ligger på standardnivå. Däremot är bemötandet arrogant och otrevligt, senast blev vi ombedda att beställa med orden: "vad vill du ha?". Det var allt som sades av servitören.

Fascinerande. Maten är dock, som sagt, helt okej. Men bemötandet drar ner betyget.

2012-01-02

Ostabil restaurang, sist vi var där blev vår beställning bortglömd. Vi väntade vid ett bord en timme. Halvkaosig känsla i lokalen, men maten är helt okej.

2011-09-16

Jonas

Magsjuk!

Jag blev rekomenderad att gå till denna Indiska restaurangen, jag åt en curryrätt med kyckling med min fru, det va en kväll jag sent glömmer. Blev magsjuk och va uppe hela natten! Tyvärr kan jag inte rekomendera denna restaurang!

2011-06-20

IB

god mat - dåligt organiserat

urgod mat, men det märks tydligt att servitörerna är allt för få och har alldeles för mycket att göra. deras chef (i vit skjorta) däremot verkade ganska sysslolös. inte kul att se så uppenbart dåliga arbetsförhållanden, men maten var underbar och portionerna stora.

2010-09-26

JF

Sista gången

Restaurangen har bra mat, men servicen är usel. Har varit där ett antal gånger och har alltid fått vänta på att personalen ska "upptäcka" oss. Skulle sist äta lunch och väntade i 15 min tills vi blev upplysta att man beställer i baren. När beställningen var gjord, fick vi notan direkt. Tydligen ville de inte att vi skulle äta mer än vad de hade som lunchmeny, dvs. ingen efterrätt, kaffe etc. Personalen är inte ovänlig, men väldigt ointresserad och kommer aldrig att få anställning på en restaurang som har klass. Synd, men det finns fler indiska restauranger.

2010-05-14

Robban

Tar visst kort!

Var där igår och då kunde man betala med kort!
Maten smakade underbart & personalen var snabb & trevlig!
Väldigt mycket mat för pengarna.

2010-04-19

Fanny

Tog inte kort!!!

Fick ta en taxi till en automat och ta ut pengar och sen taxi tillbaka igen.. Och nä det stod inget om att dom inte tog kort..

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger