Omdömen om Lunda Klippet
2011-01-08
RK
Jag upplevde inte att frisören lyssnade på mig överhuvudtaget. Jag sa "Jag vill ha kort i nacken", hon visade en bild i en tidning på en kort frisyr, fast med långt hår i nacken. "Vill du ha så?" frågade hon, vilket jag ju såklart inte ville!
Jag sa: "jag gillar inte när det lockar sig", hon svarade "Men det gör inget!"
Jag fick henne att klippa mer än hon velat, men när nästa kund kom efter en halvtimme blev hon riktigt stressad. Det kändes som att hon skulle klippa helt fel om jag bad henne att göra om mer.
Jag fick inte heller studentrabatt, trots att de enligt sin reklam ska ge sådan och vi pratade om vad jag pluggar.
Jag rekommenderar dem inte och kommer inte att gå tillbaka.
2009-04-18
Ola
Bra bemötande, intresserade och gör alltid sitt bästa för att tilmötesgå kunden önskemål.
Pratglada och trevliga tjejer!
2008-10-04
fluffy
trevlig frisör,kände mig trygg i hennes händer.vill rekommendera världens bästa hårprodukt dust it heter den. har jättetunt o platt hår men vilken volym jag fick o den varade länge
2008-06-12
lotta
tack nina för min kanonfina färg. fick så mycket komplimanger. har rekommenderat dig till alla mina kompisar
2008-06-12
charlotta
känner mig alltid trygg när jag får en behanling, har tyvärr upplevt frisörer som ej lyssnat när jag varit på andra salonger
2007-03-19
paul
Alltid lika behagliga,lyssnar på mina önskemål,klipper snyggt
Snubblade in på salongen utav ett misstag och jag är alltid lika nöjd efter var besök hos Gith! Rekommenderar henne starkt!