Har vart i brunskog nån gång med en gammal Golf som jag hade som bruksbil.Tyckte nog det var rätt prisvärt om man inte vill göra en mer bestående och grundlig behandling typ dinitrol fast då blir det ju lite dyrare engångskostnad och känns inte så motiverat om bilen kostat 5000.Däremot gjorde jag en dinitrolbehanding på min mersa s430-00 och det har jag aldrig ångrat för den tänker jag behålla och vill inte spruta spillolja för 500+resa varje år,men som sagt allt beror ju på hur långsiktigt man tänker och hur rädd man är om bilen egentligen