Erikshjälpen Second Hand

2009-02-24

MATS L

Bästa secondhandaffären i Malmö

(Omdömet avser Erikshjälpen Second Hand)
jag kände inte till butiken på rosengård i malmö. Så jag blev mycket positivt överaskad när jag besökte den för ett par veckor sedan. Det är bättre saker och ungefär halva priset på grejerna gämfört med myrorna. Och bara det faktum att uppköpare och handlare trängs för att komma först in i butiken när den öppnar, vittnar om att det går att göra verkliga fynd här. Jag kände igen flera stycken handlare som själva har antik och designaffärer här i Malmö och det blev nästan slagsmål om en del saker. Ett stort plus till personalen som alla är mycket servicemedvetna och alltid är positiva och glada.

2009-02-15

Erik

Antal personal

(Omdömet avser Erikshjälpen Second Hand)
I Malmö har de en heltidsanställd, och det är butiksföreståndaren. Sen finns det tre stycken anställda med lönebidrag, där Erikshjälpen betalar 20%. Det är allt. Skulle det varit fler, så blev det inget över till bistånd.

2008-10-28

AKH

Bra priser och service

(Omdömet avser Erikshjälpen Second Hand)
Erikshjälpen i Malmö har mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam service. Priserna är bra, lägre än andra second hand butiker i Malmö, och det är aldrig problem att lägga undan något.

2008-07-09

ebba

Öppettider

Varför kan man inte skriva in öppettiderna??

2007-08-11

Mizca

Lite dyrare nu va?

Tycker nog att Erikshjälpens priser stigit radikalt sen det startade.. Ingen direkt loppis längre tycker jag.

2007-07-10

Dåligt

Dåliga på att ta emot saker. Vill hellre man slänger i container. vad är det för skit!!!

2007-06-18

Tess

kul att handla

detta är en jättefräsch och kul butik o handla i. sen att pengarna o saker går till behövande är än bätre och det blir än roligare att handla.

2007-06-14

måns

bra second hand

rent snyggt helt och fungerande, secondhand kan inte bli bättre!

Shopping, butiker
R1001280;Second Handaffärer