Omdömen om SIBA AB
2011-03-10
Jane
Lång väntan på att bli omhändatagen av personalen, en del är mkt otrevliga, erbjuder olika typer utav försäkringar som inte gåller i längden man får ändå stå för allt själva pengmässigt. Har tom blivit förolämpad, är helt enkelt mkt missnöjd, personligen har jag slutat handla där.
2009-01-07
Kimpa
Som alla butiker så är det ju svårt få hjälp när man kommer vid 16:00-18:00 tiden. Men kommer man rätt tid får man super hjälp. Sen tycke jag personligen att siba är riktigt bra. Köper man till exempel en kamera, vill köpa till minneskort, väska så slänger dom ihop ett schyst paketpris. Otroligt med en butik som kan ge en lite alternativ till ett mera användbart köp.
2009-01-05
Wish
Hela butiken är dåligt bemannad, man får vänta länge innan man får prata med någon säljare. Säljarna är dessutom okunniga och ointresserade. Jag ska väl inte säga att alla är okunniga, men absolut majoriteten. Ska man dessutom beställa från deras hemsida står det ofta att varan finns i lager trots att den egentligen är helt slut. Ingen butik man får lust att handla i mer...
Personalen på siba hälla borde få en utbildning i hur man behandlar kunder på rätt sätt! Inte alla,verkligen inte! Alex,anton och asso ska ha sin cred för bra jobb.
Men när en personal försöker vända på situationen och göra en sak till kundens fel som hände fem minuter tidigare i butiken så blir man förbannad. Siba borde ha krav på att sina anställda har gått vissa utbildningar elr åtminstone har jobbat i butik i några år.
Fy skäms siba!