Göteborgs Bilservice

Omdömen om Göteborgs Bilservice

2011-11-11

Patrik Andersson

Bästa serviceverkstaden för BMW

Kan bara hålla med alla andra och fylla på med beröm. Joakim har hållt min 320i igång under snart 10 år med priser och bemötande som är extremt svårslaget.

2011-08-11

Fredrik

Bäst i Sverige

Trevlig, duktig och bra priser. Man får också vara med och titta på om man frågar snällt.

2011-05-04

Tacksam

Imponerad ! Bmw 645IA Cab

Olje Service, felsökning pga fel i cab takets elektronik, uppgradering av cab takets programvara, byte av microbrytare och uppsmörjning av hela takets leder mm.
Under 4000kr !!
Bmw Group på Mölndalsvägen samt Wölkes vågade ju knappt ta i den då Cab tak är utöver mångas kunskap.
Ja är så sjukt nöjd ! hade kunnat gå på väldigt mycket mer om någon okunnig maskat timmar på att söka upp felet.
Enligt kontakter på Bmw i Usa så kräver Cab problematik / el fel sin man, så man var ju orolig i några dagar innan Joakim eller Peter (minns ej vem som var vem) fixade det på under 3 timmar inkl service.
Nu vågar man ju äga Bmw även framöver :)

2011-02-17

Alj

Outstanding!

Oerhört kunniga, engagerade och sympatiska. De gör ett helt enastående jobb, både Joakim och Peter. Med en servicenivå och ett bemötande som helt saknar motstycke. Överlägsen alla andra verkstäder och serviceinrättningar för BMW-bilar i Göteborgsområdet.

2010-12-20

Keskin

Bäst i TEST =)

Ingen snack om saken han slår allt och alla på BMW Service, Rekommenderar stort

2010-11-23

Robin

Number One for BMW

Fantastic service and really helpful and friendly guy. Unbeatable on price too. Dont hesitate to call in to see him, Well worth the drive there.

2010-07-28

E36

Ärlig, kunnig och mycket hjälpsam!

En mycket kunnig och trevlig BMW-guru. Priserna är mycket humana och han sparar alltid de gamla prylarna han bytt ut - något som är väldigt sällsynt numera. Har anlitat honom för mina BMW-bilar i över 15 år och hoppas han orkar hänga kvar ett tag till!
Det enda "negativa" är att det är svårt att få tag i honom via telefon - inte lätt att skruva o svara i telefon samtidigt....

2010-07-14

Ulf med 328:an

Absolut toppklass

Absolut bästa BMW verkstaden jag någonsin haft att göra med!
Något så ovanligt som en ärlig, otroligt kompetent, trevlig och dessutom billig mekaniker trodde man ju inte existerade längre men Göteborgs Bilservice uppfyller alla dessa kriterier med råge! Ingen annan kommer ens att få komma i närheten av min bil. Byter jag bil kommer det att bli en BMW igen, inte enbart för att det är en underbar bil utan också för att jag vet vart jag kan lämna den med fullt förtroende den dag det behövs lite handpåläggning.

2010-02-06

Pär

Bästa BMW-meken

Den i särklass duktigaste BMW-mekanikern i Göteborg. Humana priser, kunnig och hjälpsam.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer