2009-09-23
Chris
Lämnade in min cykel på Cykelverksta´n för lagning och nu går jag ingen annanstans. Leif gör det han är bäst på och mer därtill, byte mitt däck och samtidigt byte/ordnade det som jag inte bett om! Grymt bra!!
2009-09-17
Jag har blivit stammis under de två år jag bott i Linné. Snabb, trevlig, Väl utfört arbete.
2009-07-13
Paulén
Leif har alltid tid och gör ett jättebra jobb. Jag har anlitat honom i säkert 15 år o alltid fått bra service. Han kommer med förslag på vad som behöver göras o ger en prisuppgift som han oxå håller. En helt fantastisk cykelreparatör o trevlig oxå
2009-03-27
Anders
Instämmer i föregående skribenters omdömen.
Betr. hjulriktning har han gjort ett bättre jobb än en viss "specialist" på min cykeltyp.
2008-11-04
Krister
Vänligt bemötande, proffsigt. Ser alltid saken från kundens sida. Både jag och min fru har varit trogna kunder i 10 år.
2008-10-28
Karin B
Hur orkar karln alltid vara så trevlig och alltid ha tid att utföra jobbet trots att det alltid är fullt med folk och cykeljobb..
2007-09-27
ErikP
Det här är en bra liten underjordisk cykelhandlare som ger fantastisk service. Vill du laga cykeln själv så får du bra delar, rätt verktyg och bra service. Värt en omväg!
2007-06-04
Johan S
Jag har anlitet Leif i bortåt 10 år, allt från cykelbygge (inkl. hjulbygge) till service. Alltid mån om att hitta lösningar till rimliga priser. PS mina hjul har rullat över 1000 mil och är fortfarande raka!
2007-05-21
Fj
Efter att jag besökt flertalet cykelverkstäder för mina ekerproblem så vände jag mig till Cykelverksta'n på Sveagatan. Ett mer proffsigt mottagande och kunnig cykeltekniker får man leta efter. Bytte hjul och ekersats och jag har inte haft ett ekerbrott sedan dess. Den här branchen känns rätt lurig annars, jag har i alla fall varit hos tre reparatörer tidigare, men felet har uppkommit igen. Ni kommer inte att bli besvikna om ni lämnar er cykel för reparation hos dem!
Vilken underbar, underbar man! Och servicen är fantastisk, jag är överväldigad över att det fortfarande finns old fashion shops med så god service.