Alingsjös Bilservice AB

Omdömen om Alingsjös Bilservice AB

2012-04-16

daniel

värdelösa

Köpte bil av en citroen-handlare som hade några fel, alingsjö fick uppdraget, åtgärdade inte felen men fakt. 5 000:-, när dom sen skulle fixa det dom skulle gjort fakt. dom 1 000:-. Helt sanslösa, VARNING!

Svar från Alingsjös Bilservice AB
2012-05-08

Hej, Daniel.Jag tycker att det är synd att du inte skriver hela sanningen.Bilen var köpt i Stockholmstrakten och de skickade med delar till din bil som vi skulle byta ut.När vi gjorde detta upptäcktes andra fel på bilen.Vi kontaktade då återförsäljaren men de var inte intresserade att ta den kostnaden pga bilen var nybesiktigad.Motortemperaturen hade gått upp högt på er bil och vid kontroll konstaterades att givaren var defekt.Den byttes ut.Efter 3 månader kommer ni tillbaka och säger att motortempen går upp i topp ibland .Vi tar in bilen och kontrollerar. Det kan då konstateras att givaren och kablage var helt.Återförsäljaren som ni köpt bilen av var inte villig att betala för fortsatt felsökning.NI har vid dessa tillfällen inte blivit debiterade någonting.Varken för denna eller den tidigare felsökningen.Ni blev tillfrågad om ni ville att vi skulle fortsätta men då tackade ni nej.Arbetet avbröts och inga andra åtgärder utfördes.Vi försökte hjälpa er så mycket vi kunde men tyvärr tackar ni oss genom att skriva här vilket jag tycker är riktigt synd.Kom in och prata med oss istället för att skriva dumt. Mvh Claes Alingsjö

2011-01-20

aljapaco

Suveränt ställe!

Klart bästa bilverkstan i Alingsås! Trevlig personal och många bra erbjudanden i samband med reperation!

2010-12-21

Erik

Stans bästa

Löser allt, snabbt och smidigt och alltid trevligt bemötande!!

2010-08-19

Gunilla

Jättenöjd

Alltid väl bemött, alltid offert före åtgärd som sedan håller. Välorganiserade, håller tiden. Trevliga serviceinriktade reparatörer.

2010-06-15

Anders

Kanon!

Kan verkligen rekommendera denna verkstad! De har tagit hand om min Honda och gett den bästa möjliga service! Bemötandet är seriöst och proffsigt!

2010-01-14

Besviken

Oseriös Peugeot märkesverkstad

Kan tyvärr inte hålla med föregående omdömen.
Skulle lämna in min bil för felsökning (450:-) och de bad mig skriva under papper för godkännande att de skulle kika med bilen. Luntan de lämnade fram innehöll annat som jag endast frågat priser på. Hade jag skrivit under så hade det kostat mig 14.600:-

De slarvar också med servicen. Märkte efter ett par dagar att min bil saknade tillräckligt med olja efter en stor service.

En oseriös märkesverkstad!

Svar från Alingsjös Bilservice AB
2010-01-31

Enligt lag är skall kund informeras och skriva på att de vill reparera sin bil. Detta är en arbetsoder med priser på det arbete som beodras av kund. Den så kallade luntan ni fått är troligtvis ett kostnadsförslag på en eventuell reparation.Är det specialdelar som inte lagerförs vill vi ha en underskrift på att ni vill ha detta utfört innan beställning. Att det saknas motorolja låter inte rimligt då detta kontrolleras innan bil körs ut.Vi tycker det är riktigt synd att ni inte har kontaktat oss utan skriver dåligt omdöme utan att reda ut det som ni har att klaga på. Ring oss istället för att reda ut vad ni är missnöjda med.
Mvh Claes Alingsjö

Bil, båt och motor