Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Börjessons Bil i Alingsås AB
2011-03-11
Susanne
Jag har lagat våran två och halvt år gamla skoda Fabia som köptes av Börjessons bil sommaren 2010 pga ett elfel. Hade lämnat skadenummer som gick till Trygghansa för att de skulle stå för 75% av totalkostnad och vi för självrisken. Ändå får vi betala ALLT för att det är för krångligt (för dem) och tar tid och vi får sköta den biten..... Ringer till Trygghansa för att se att jag gör rätt och de säger att det är inte så det ska gå till?! Börjessons ska göra detta och inte jag, den servicen ska finnas... vi har betalat allt och Trygghansa kommer lösa det och även kontakta Börjessons i ärendet. Jag jobbar själv i butik där vi fakturerar för kunden var och varannan dag pga att underlätta för våra kunder när det behövs, så svårt är det inte. Nu får jag som kund ligga ute med pengar och inte Börjessons som är en stor firma och har kapital. Bilen är lagad men jag är faktiskt inte helt nöjd...
2011-02-08
A4
Helt enkelt mitt allra sämsta verkstadsbesök!!! 5 fel på bilen efter skade - lack o "extra" reparationer...Kortslutet batteri PÅ verkstad som tydligen jag skulle ersätta själv!? Olje lampan lös vid uthämtning efter motor reparation!? Radion funkade ej...Slamrande framvagn efter skade reparation, som de nu hävdar är slitageskada...som inte hörts innan bara??? Att bilen sedan slutade gå korrekt efter 30 mil med nya spridare för 10 000 (efter rabatt!) kom som ett brev på posten...Känslan var stor osäkerhet rakt igenom.
Det är extra tråkigt med snorkigt bemötande då jag sakligt tog upp problemen...
Reparationen tog initialt 1 månad!? Det var lite av alla möjliga orsaker...Nu skall de ha 3500 spänn för att det konstaterat fel på bilen som skall kosta mig ca 5000-10000...Att reparera hos dem...Tror inte jag litar ett skit på dem faktiskt!
Tänk över var ni servar eller lagar bilen!
Jag betalar nu den pinsamma idiotfakturan hos "märkesverkstaden", det är sista gången jag sätter min fot där!
2009-02-18
Gbg:aren
Riktigt trevliga säljare som har koll, köper absolut nästa Audi där också!!
Riktigt nöjd.
2008-04-22
Anita
Köper nu min andra bil hos Börjessons. Utmärkt service, god information och vägledning. Tack Johan S för all hjälp!
2007-10-13
mats
efter ca 3månaders jakt å massor med provkörningar av andra bilar,fast samma märke å modell hela tiden så köpte beg bil av johan. väldigt nöjd!!!! bästa bilen,billigaste bilen och helt utan konkurenter bästa säljaren.Tack johan.
2007-10-02
Nöjd kund
Köpte min bil hos Skodaavdelningen, men fick tyvärr problem med bilen redan efter köpet. Tack vare ett proffsigt bemötande och hjälp med att åtgärda felen känns det ändå bra. Kan mycket väl tänka mej att köpa bil här igen, det viktiga är att man inte blir lämnad i sticket av sin bilhandlare när det kniper.
2007-09-25
A. Emrén
Jag har anlitat Börjessons sedan många år. Har alltid blivit väl bemött och arbetena har gjorts bra. Men de är nog underbemannade, eftersom man måste vänta länge innan de kan ta emot bilen.
2007-07-18
E.M
Det krävdes tre besök på Börjessons för att få bytt termostaten på en bil som ej kom upp i temperatur. Fick dessutom betala fullpris för en tempgivare som bevisligen i gjorde någon skillnad att byta, Vilket dom borde ha upptäckt om dom provkört bilen efter bytet. Vill man få felet lagat på första försöket och dessutom prata med en kundmottagare som kan förklara och motivera vad verkstaden han gjort så avråder jag från att anlita Börjessons bil i Alingsås.
2006-12-22
Polo
Har haft bilen på reparation ett par gånger hos Börjessons och de vet inte vad ordet "service" betyder. Katastrofalt! Har nu väntat 8 månader på delar som bara är att beställa - de har lyckats beställa fel två gånger trots att de haft inne bilen två veckor och jag har visat upp den en gång innan och två gånger efter. Avråder å det starkaste att anlita Börjessons.
Mycket bra verkstad-har inte haft några problem med dem.Rekommenderas.