Kategori: Släpvagnar, trailers Bilar - Nya Bilreparationer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Inges Bil AB
2012-05-06
M
Hade bilen på reparation, de kunde inte lösa alla problem, de bytte ut absgivare som var hela trots att problemet berodde på absenheten, väldigt otrevlig personal som hade hand om servicen (Stellan), dock ett plus till verkstadskillen som var trevlig.
2011-11-30
Anna Dahlgren
Alltid lika trevliga och med jättefin service och personal. De gånger det uppstått ett akut problem, så har de alltid kunnat hjälpa mig på direkten. Har bara gott att säga om denna verkstaden och rekommenderar den varmt till andra kunder.
2011-07-30
Maria teres
Skulle få bilen 12 dagar efter vi skrivit på pappret. Icke fick den 14 dagar efter, då provisoriskt lagad. Dagen efter vi fått bilen smäller vatten pumpen.. Satiken heller att ni säljer bilar i bra skick. Mrf garantin är skriven på 1 månad vilket är FEL, bilar som sälj för mer än 50 000 skall det vara tre månader mrf garanti på... Jag hoppas du håller va du sagt, att ni ordnar så bilen kommer in till er, lagar den och ger oss en låne bil. Så kanske vi kan åka iväg på våran sedan länge planerad semester. Du borde skämmas ..
2010-08-13
LagarLennart
Testade en FIAT Punto, gasbil. Mycket trevlig bil.
Bra bemötande av personalen under besöket.
Men väl hemma skickade jag ett antal frågor om bilen och tillbehör mm. Inga svar kom. Efter påstötning fick jag svar att svar skulle komma dagen efter. Men inte heller detta kom. Har väntat en vecka nu. Dax att dumpa den kontakten. Det finns bättre FIAT-försäljare på andra håll!
Inges Bil har i detta ärende brustit i sina rutiner. Detta var under semestertider och vid den period då Fiat inte var helt igång efter nystartad agentur i Sverige. Vi är mycket ledsna för att kunden hamnade i kläm och vars ärende föll mellan stolarna. Kunden är kontaktad och ärendet är utrett.
2009-02-20
Annika
Suveränt bemötande, trevlig och hjälpsam personal. Kan varmt rekommendera den här bilverkstaden!
2009-02-16
Lovisa
Har anlitat Inges i många år och haft olika bilar varje gång. Jag blir alltid lika bra bemött och jobbet är alltid lika snyggt utfört.
Jättebra bemötande av försäljarna när man ska köpa ny bil!!! Blev lovad hjälp att sälja min gamla bil annars efter någon månad skulle dom köpa in den. Nu efter 10månader står den där och bara massa bortförklaringar att den snart är såld och inte kan köpa in den.
Riktigt dåligt!