Omdömen om Svensk Ridsport AB
2010-10-26
Besviken
..men kan hålla med dom som tycker att det är svårt med reklammationer. Då blir personalen gnällig på en gång och det är alltid kundens fel. Går ett par skor sönder efter en vecka så har man gått på fel sätt i skorna, går sömmarna i ridbyxorna upp efter en vecka så har man satt på sig byxorna på fel sätt.
Dessutom är det alltid väldigt utplockat i storlekar mm. Mycket snygga saker till både häst och ryttare, men att tro det finns i rätt storlek ska man inte göra.
Har alla förutsättningar för att bli bra, men företaget måste nog arbeta mer på det!
2008-12-29
Carro
Det man söker fixar de, finns det inte hemma så tar de hem. Mycket trevlig personal, priserna är helt ok och sortimentet är bra. Mkt bra beg avdelning när det gäller sadlar.
2008-11-10
Eva
Svensk Ridsport är ryttarens butik för kläder & läder, bra och varierat sortiment också för häst i alla väder, trevlig personal med kunskap och råd som gör mig säker.
2008-10-04
Mia
Sökte igenom varenda hästbutik i göteborgsområdet i letande efter ett par ridskor, hittade dem här.. och ett helt underbart bemötande, kommer defenitivt åka tillbaka även fast jag har 6mil dit.. tacksam!!
2007-11-05
PrestiVenu
Intressant ställe där man inte får reklamera saker med uppenbara fabrikationsfel... undrar vad konsumentombudsmannen skulle säga om det!!!
2007-07-27
Linda
Här finns nästan allt. Både enkla billiga saker till det allra finaste och dyraste. Go personal!
2007-07-26
Patrik
Alltid trevligt med personal som är service minded
Känns betydligt dyrare än alternativen men har alltid mycket på rea och ska jag köpa något dyrare går jag gärna hit.