Vald plats Umeå Välj ort

0302 - 410 88, Eklövsv. 233, 443 50 Lerum

Omdömen om Gunillas Djurtillbehör i Gråbo

2011-05-23

Bäst i Lerums kommun!

Allt är bra! Servicen, kunskapen, kloklippningen m.m. Finns inget att klaga på! Tack för allt

2011-05-16

Ragnhild B

Supersnabb leverans på min lilla beställning från
Gunillas djurtillbehör på internet!

2010-04-19

Elsa&Wille

underbart!

Härlig butik med allt man kan önska sig.Trevlig personal som verkligen tänker på kunden och hunden.Mycket stort utbud trots en liten yta.Hit kommer man tillbaka.

2009-11-06

Madelene

Jag har hittat butiken!

En trevlig affärsinnehavare står bakom disken och småpratar med några kunder,och vips!!Så är jag med i gemenskapen av skratt,hundprat och lite skämt,oj en sådan trevlig butik jag har hittat och ett sådant utbud på allt!Skulle prata lite foder och gissa om jag gick nöjd därifrån med en tid hos Maths Lindberg när han skall¨hålla i näringslära om några dagar.En sådan lyckoträff,en sådan service och en härlig stämning,besök butiken den rekomenderar jag varmt.

2009-08-26

Bea&lillan

en riktig lyckoträff!!!!

Har percis flyttat till Lerums kommun och sökte på nätet efter en djurtillbehörsbutik i närheten,och gissa vad jag har hittat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jo Gunillas djurtillbehör,ja tillbehör både för hund och katt,även för gnagare såg jag fast det är inte just det jag var ute efter,servicen var100%vilken härlig butiksinnehavare,ett sådant intresse för(min lilla hund) hon kände nog sig som speciellt utvald,lite torkad lunga,lite kyckling,toppen!!!Jag har funnit butiken för mig och min hund.Härligt!

2009-08-24

Jenny o My

Kannonsäkert kort

Vad man än söker så finner du det hos Gunilla i Gråbo.Bra service,trevligt bemötande och en härligt massa saker till våra älsklingar.Det Gunilla saknar i butiken ordnar hon fram på ett naffs och med ett leende.Vi är lyckligt lottade som har denna butiken i Gråbo.