Omdömen om Samuelsson & Jersby Bilservice AB
2011-09-12
Toy,Toy,Volvo ägaren
Roger i verkstan vet precis hur man tar hand om en kund, och hur man lagar en bil på bästa och ofta billigaste sättet. All heder till honom
2011-07-05
Aygo
Bra priser.. bra arbeten.. behjälpliga både när det gäller vad som börs göra, samt lånebil.. samt kundintresserad, det dom inte vet tar dom reda på åt mig iaf.. Tack
2010-09-30
Henriksson
Jag har i flera år gjort både reparationer och servicar på Samuelsson & Jersbyn. Alltid blivit bra bemött och alltid innan fått ett samtal om eventuella kostnader för tilläggsjobb. De är pålitliga och kunniga. Att dom dessutom är billigare generellt sett än andra auktoriserade toyotaverkstäder gör inte saken sämre.
Jag har ca 25 års erfarenhet av olika verkstäder och detta är första gången jag inte känner mig lurad på något sätt. All credit till S & J.
2010-09-04
Lagar saker som inte behövs lagas eller bytas! Hur tusan kan dom inte konstatera om generatorn är galen på en Volvo 940???? Åkte till en annan verkstad som såg direkt att den var galen!
Nu lär jag mig ständigt hur man fixar saker istället för att åka till dom!
Kan bara säga att dom tar rejält betalt för saker som inte ens är gjorda!
2009-06-13
Inte nöjd
Fixar saker som inte är trasiga.
Hej hör av dig så att vi får veta vad som inte är bra.
Vi brukar inte fixa fel som inte kunden har klagat på utan om vi hittar fel på bilen så brukar vi ringa till den det berör för att diskutera detta och få ett klartecken ang detta fel.

Har servat både min och sambons bil här. Visst kostade det en hel del. Men det känns som att vi kan lita på att det håller nu. Så vi slipper fixa bromsar nästa år igen, vilket skedde med förra firman.