Omdömen om Aq-va-kul,Vattenpalatset
2011-06-17
elitsimmarn
Jag har varit på aq-va-kul de senaste 20 åren som elitsimmare. Jag måste bara säga att jag är enormt besviken, dels att dom rivit 25-meters bassängen men framförallt hur dom inte bryr sig om 50 meters bassängen. Att badvakterna står och "vattnar" golvet, istället för att verkligen rengöra det, att det alltid luktar urin på alla toaletter osv. Ska bli skönt med en ny simarena som jag hoppas dom sköter bättre.
2011-04-28
Petter
Svensk sommar är sol, lä, varmt vatten och lättklädda damer. Utebassängen är riktigt najs.
2010-12-21
Glada brudens vänner
Bra möhippa för en prisvärd peng. Vi flickor betalade för att vara på "Turken" och kunde verkligen slappna av. Vi tog med egna spagrejer och tog hand om varandra så att det blev lite pyssel och snackande. När vi blivit lite extra glada sprang vi ner och åkte ruthekana i äventyret. Lyx och bus blev en toppenkväll. Tips 2 ggr i veckan är det vuxenkväll ;)
2010-11-19
Bor nära badet och tycker badet och personalen är bra. Visst det kunde städas mer... Men det är faktiskt mysigt där. :)
2010-11-16
Min polare tog med mig till Aq-va-kul en torsdag. Jag trodde det skulle bli en kväll med stojiga barn och kallt vatten men jag hade fel. Det var vuxenkväll och ingen barnrumpa i sikte. Däremot andra fina rumpor...
På ovanvåningen fanns en relaxavdelning gömd med levande ljus och lugn musik. I bastun var det nåt slags jippo med en person som hällde doftande vatten på stenarna och viftade med handduken. Mysko men störtläckert. Jag hade i alla fall en toppenkväll och har nu en helt annan bild av Aq-va-kul. Mitt tips: Åk dit en torsdagskväll!
2010-10-29
En nöjd mamma
Jag och min familj var och besökte badet på förmiddagen på en lördag. Först var jag orolig efter allt man har läst i tidningen om Aqvakul men när vi väl kom in så blev jag förvånad. Det var jättemysigt. Bara familjer, semesterstämning och en lugn tid väntade oss. Nu när kylan kommer tror jag vi kommer att besöka badet snart igen.
2010-03-06
Kallt i luften och vattnet, till och med i de "varma" karen. Bajslukt, svartmögel och hudavlagringar i duschen. Avstängd vattenrutchkana. 1/3 av duscharna var avstängda.
2010-01-11
TER
Det kunne vara så bra men är ändå så smutsigt. Ingen tvättar sig ordentligt. Alla badar med deres kalsonger och ingen säger något eller jo. Man stängar ner mellem 13 och 14??? Varför inte bara gå efter de som ger problemerna? Jo det gör man inte för man vågar inte. Det är nämligan inte personalet som styr Aq-va-kul men därimot gästerna som gör. Badgästarne gör som de vill. De går in med sko, de tvättar sig inte utan badkläder, de har smutsiga kalsonger under badkläderne och dom tar inte badkläderna av när de bastar så vi andra får gift in när vi andas i bastun. Varför låtar Aq-va-kul bara bli??
2009-11-24
vill ha akvakul kvar!
I influensatider borde det ligga i Malmö stads intresse (som skall driva aq-va-kul) att inte låta badhuset bli en bakteriehärd. Självklart blir det smutsigt med så mycket folk. Använd budgeten till att hyra in effektiv städpersonal istället. Musikskivor, fester för personal, dyra reklamplatser, diverse onödiga jipppon och "färska" timanställda med rykande åtgång gör inte stället renare, så att man inte blir sjuk så ofta.
2009-02-10
vill simma
Igår var vi och skulle simma, det var den värsta upplevelsen jag haft på länge! Ohygieniskt, smutsigt, bruna ränder på väggarna och det luktade illa!! Det är skam att man låter allmänheten vistas i dessa lokaler! Fy!
2008-12-05
Micke
Vi var där nere v 48 med 3 vuxna o 4 barn och blev kanonbemötta av Sakarias. Dessutom väldigt lite folk. Lite trist att de inte hade seperata omklädningsrum för de som tränar.
2008-11-10
USCH!
Var och badade med skolan idag. Sura gubbar som borde arbeta istället för att gå där och gnälla. Grinig personal som inte borde arbeta på "äventyrsbadet" som hotade med kollektiv bestraffning av alla från skolan för att en elev hoppade där man inte fick. Riv Aq-va-tråkigt snarast!
2008-11-10
USCH!
2006-11-22
Magplask...
Du måste betala inträde - sisådär 75 kr - för att få sola (ytterligare 30-40 kr). Är man ingen badare blir det lite väl dyrt...
2006-11-18
Stina
Knappast ett vattenpalats! Dåligt hållet, känns ofräscht, tråkiga features och trista omklädningsrum. Det enda som är bra är motionsbadet, men det kan man få bättre och billigare i en vanlig simhall. Dyrt och kasst!
2006-05-17
Riktigt bra, ALLT finns där !! :D :D
2006-05-15
A
Kul, mycket olika aktiviteter både för barn och vuxna. Priserna är dock inte de vänligaste.
2006-03-06
Håkan
Vill bara rekommendera ett av de absolut bästa äventyrsbaden vi besökt. Våra barn var helt saliga efter en heldag här. Här finns något för alla både vuxna och barn. Ett extra plus för deras familjekort 185 kr för två vuxna och upp till tre egna barn är helt suveränt. Bra jobbat!
...og personalet er ligeglad