Omdömen om Jacob's CAFÉ
2011-08-29
Dom har sin kundtoalett i angränsande port som är full av piss och skit
2011-03-30
En solsida med spanläge. Är det värt det?
2010-08-08
Sanna
Barnportion för 45kronor med två PYTTE-små pannkakor, en ens tvååringarna var halvmätta. Frågade om det fanns möjlighet till påfyllning, blev det snorkiga svaret att då måste vi köpa fyra helt nya portioner. Då de nya portionerna kom fattades en halv pannkaka. Dit går vi inte igen.
2010-04-25
Sara
Verkar som Jacob's Café äntligen fått sig ett rejält ansiktslyft. Blev riktigt väl bemött senast jag var där och de märks att de har ansträngt sig med att höja klassen på cafét. Tyckte varken om sortiment eller servicen där tidigare men nu är det riktigt bra. Fräscha smörgåsar och bakverk samt härligt kaffe. Nu blir det många besök till Café Jacob's i sommar på deras stora uteservering.
2009-01-09
Niklas
Kan inte ge annat än en stjärna.
Otrevlig personal, ljummen choklad och torra mackor som legat framme alldeles för länge.
Vi var där dagen innan nyårsafton 2008. När jag ber om att få två glas uppenbart kall choklad utbytt mot ny och varm möts man av en axelryckning och ett slött erbjudande om lite mer varm mjölk i de redan överfulla glasen. Blev så paff att jag inte visste vad jag skulle säga.
Åt en grillad macka som var så knastertorr att vi allvarligt funderade på vilket år den var ifrån.
Vet inte vilket vi ångrar mest - att vi gick dit eller att vi inte klagade direkt på plats.
Första och sista gången på Jacob's.
2008-11-06
Fruktansvärt dyrt cafè och sanslöst dålig service!
2007-08-04
Feldissat
Stäng cafét eller släpp dit någon som vill ha dit gäster! En torr kakbit kvar 55 min kvar till stängning och inget mer kunde uppbådas för det skulle man ha till imorgon. Aldrig att jag går dit - någonsin.
2007-07-10
Otrevlig och ouppmärksam personal när vi åt lunch där. De lyssnade knappt när vi gjorde vår beställning och när det sedan visade sig ha blivit fel ville de inte rätta till beställningen. Dessutom hade de endast 2 st barnstolar...
2007-03-24
Mycket dåligt bemötande. Bad om att få en ny kopp kaffe då mjölken som hälldes i kaffet var klumpig och sur (dålig). Svaret blev att det var den mjölken som stod framme som gäller, ingen ny kopp kaffe heller... Fick gå utan kaffe som jag faktiskt betalt för... Otroligt..

Inte fräschaste toan, men god varm choklad och smaskig kladdkaka! Kommer tillbaka!