Omdömen om Byblos
2012-01-23
Jag kan verkligen Inte rekommendera någon att gå till den här restaurangen. Otroligt otrevlig personal som läxade upp Oss i dörren för att vi hade bokat bord och de hade missat det. De tyckte vi skulle sitta med ett annat sällskap och inte ens en ursäkt fick vi Jag sätter aldrig min fot där igen! Gå inte dit om du inte vill få kvällen förstörd.
2012-01-21
Såg fram emot en trevlig kväll och spendera pengar på vin och mat med frugan. Bemöts av personal som borde lära sig vad Service och bemötande är. Vände på klacken och lämnade platsen utan att bjuda av min plånbok och kommer sprida mitt tycke till bekanta.
2011-04-15
Anna Karlsson
Är riktigt besviken på restaurangen Byblos. Jag och min mamma gick på en kupong ur restaurangchansen, 3 rätters middag. Men det var en smutsig restaurang, otrevlig personal, dålig kock och dålig servis. Skulle inte rekommendera någon att äta på denna restaurang EVER !
otroligt god libanesisk mat till ett rimlit pris. Ett litet minus är dock servitriserna som skulle kunna ha lite mer erfarenhet. Men maten är otroligt god vilket väger upp det. Har varit där flera gånger.