2007-04-10
Klassiskt utan krångel, gamla hederliga bakverk och vanligt bryggkaffe utan knussel. - Det märks ganska tydligt att vissa i personalen endast vill ha dit en viss typ av gäster...
2007-03-08
berra
(Omdömet avser Café Mäster Hans AB, Mäster Hans i Malmö AB, Café)
trevligt kaffe med bra personal
2006-06-12
Mr X
cafet är som ett cafe´skall vara ! Charmig
kassapersonal ! En dam är lite speciell och man får vara lite försiktig med henne. Men så skall de vara på cafe, lite tempo på det hela ! Goda kakor utan att den helt stora klockan ringer. Smörgåstårtorna är även de helt ok, dock
bör de nog undvikas om Du vill gå ned i vikt ! 3 plus ger jag o kanske höjning nästa termin ! ;- ) !
2006-05-17
C.S
Bra beskrivning, perfekt. Är också tedrickare och hatar påste! Skärpning Mäster Hans.
2006-03-30
Eva
Mäster Hans är ett klassiskt café vid Stortorget i Malmö. Sedan barnsben har mina shoppingrundor med mamma ofta slutat med ett besök på Mäster Hans. På sommaren kan man sitta ute på Stortorget eller på bakgården. Lokalen ser ut som den gjort så länge jag kan minnas. Den är lite tråkig och mörk, det kan inte förnekas, men charmen ökar med kundkretsen. Detta är ett av de få caféer där man fortfarande kan se tanter sitta och dricka kaffe med hatten på!
Kakorna på Mäster Hans är goda. Kaffet är ganska tråkigt. Teet är påste, vilket får en tedrickare som jag på dåligt humör. Det hjälper inte att det finns flera sorters te att välja mellan. Påste är ändå alltid tråkigt.
Bra bakverk och gott matbröd. MEN en i personalen bakom disken använder inte skyddshansken utan tar i skitiga pengar, är ute och röker och kommer in och tar i det bröd jag skall stoppa i munnen. Snusk! Tveksamt om jag kommer tillbaka.