Berguvens Kakel & Färg AB

Omdömen om Berguvens Kakel & Färg AB

2011-10-21

Varken 08 eller gnällig

Vän av ordning

Berguvens Kakel & Färg AB måste vara måleribranschens svar på politikens Håkan Juholt. Klantigt, inkompetent, aggresivt och lögnaktigt!
Aldrig upplevt något liknande!
Vad kan göras bättre? Allt!

2011-10-13

Karl Pettersson

Chockad engångskund

Tyvärr måste vi sätta en Etta då det inte finns någon Nolla på den femgradiga skalan. Vi anlitade Berguvens Kakel & Färg AB och fick ett jobb som närmast var provocerande dåligt. När vi ville reklamera jobbet ville Berguvens ägare överhuvud taget inte kännas vid att företaget skulle ha utfört arbetet. Han uppträdde dessutom synnerligen hotfullt. Mycket obehagligt. Våra associationer gick snarare till Al Capones Chicago än till det normalt idylliska lilla Rättvik.
Vi har alla nödvändiga dokumenten för att bevisa att Berguvens Kakel & Färg utfört det undermåliga arbetet, exempelvis email korrespondens med företagets medarbetare.

2011-05-16

Fam. Carlsson

Vilket gnäll

Låter som om det är skrivet av nån konkurrent, vår familj har alltid fått bra service, och då är vi trots allt inflyttade 08-or!

2011-03-04

"Saknar ord"

Jätte besviken

Svar från Berguvens Kakel & Färg AB
2011-05-16

Svårt att bemöta detta påstående när sign. "Saknar ord" också saknar avsändare...
Välkommen att kontakta mej så kan vi reda ut ev. oklarheter, svårt för mej att gissa när vem du/ni är.
Michael Stenhols, Berguvens Kakel & Färg AB

2010-11-26

Otroligt upprörd Dalkarl

Katastrof

Har aldrig upplevt ett mer amatörmässigt hantverksjobb och därtill blivit så illa behandlad som kund.

Svar från Berguvens Kakel & Färg AB
2011-01-20

Kund som blev nekad när han ville har ett jobb utan kvitto utfört, vad säger man? *L*

2010-10-14

Hans & Anna

Personal

Mycket trevlig och serviceinriktad personal som löser alla problem. Råd och tips inför plattsättning av skickliga hantverkare. Valuta för pengarna.
Tack!

Fler företag i Rättvik