Italienska Skafferiet-Mio

Omdömen om Italienska Skafferiet-Mio

2011-10-20

A&P

Blä!

Riktigt dålig mat och tråkig lokal. En stjärna för en rätt trevlig man bakom disken.

2011-07-15

Jasmine Tärnedal

Supermysigt café

Råkade läsa nedanstående kommentar innan jag gav min. Till skillnad från de så tycker jag att pastasalladen med just deras speciella vinägerdressing, är lätt den godaste jag har ätit ute på café.
Kanske har "anonym" oturligt nog fått ett biträde med dålig dag, för vi (jag och min pojkvän) blev otroligt bra bemötta av en kille som jobbade. Han hade dessutom öppet nån stund längre för våran skull, så vi kunde ha vår fika efter att vi ätit middag.
Allting var superbra förutom stolarna på uteserveringen som var lite ostabila. Men det berodde nog på den "steniga" marken.
Ändå en 5a... !! =)

2011-07-11

Karin Alvan

NÖJD KUND!

Rekommenderar Cafe Mio för den som har en stor matsäck (stora portioner) samt för den som inte har den största plånboken (mycket bra priser!).

Kan verkligen säga att den italienska pasta salladen är en FAVORIT!

2010-07-04

salladen

jag älskar derass goda italienska sallad! en favorit som jaf ofta beställer som lunch

2010-03-05

Akta er för Café Mio på Vasagatan

Värdelös service, äcklig mat o otrevlig, tyken personal. Warning!

2010-03-05

Besviken

OTREVLIGT, DÅLIGT och ÄCKLIGT

Jag och min kompis blev bemött av en mycket OTREVLIG café biträde, som inte alls var intresserad av att ta vår beställning. Det tog oss 5 min innan vi fick någon form av uppmärksamhet. Jag kan inte direkt påstå att hon hade mycket att göra då det enbart satt två personer i lokalen. DESSVÄRRE är kostnaden av att köpa deras tråkiga lilla sallad, som ändå var halvt som halv ruttet och idrängt med vinägerdressing, är att lura sina kunder på pengar. Efter att ha kämpat mig till "halva" portionen av den så kallade sallad krävde jag tillbaka mina pengar, då jag absolut inte var nöjd med varken mat eller service. När jag då väl konfronterade denna sk. café biträde vände hon sig till mitt sällskap för att reda ut Mitt problem. REJÄLT DÅLIGT och OTREVLIGT.

Tyvärr så kan man inte betygsätta "VÄRDELÖST" i denna omdömet så jag får ta och nöja mig med "Inte så bra".

Nöje och kultur
R1000059;Catering