Omdömen om K-Ridcenter AB
2012-01-20
Marie
Kände tyvärr inte att jag fick hjälp på individnivå och mina förhoppningar om att få ridträning snarare än hästtid grusades. Normal ridskolenivå men jag hade förväntat mig mer proffsig utbildning efter att ha läst på hemsidan.
2011-10-24
Hästarna mår bra,(gör det man önskar efter mina instruktioner) dom verkar faktiskt glada.Allt är VÄLSKÖTT,"VÄRMEN" finns där.Ett ställe att må bra på o bli GLAD.
2011-10-10
My
En trevlig ridskola, både bra och chanser att förbättra sig.
+ höga ambitioner
+ trevliga välutbildade hästar
+ fin anläggning
+ chans för ryttarna att komma vidare och utvecklas
- hög stressnivå på hästarna, många väggsparkar, hotande tänder och några krubbitare
- instruktören satt på ena kortsidan och "supportade" med headsetmikrofon. Hörs jättedåligt vid mittvolten, inte alls bortom mittvolten. Är aldrig framme och visar på ekipage eller förklarar i detalj.
- 75-minuterslektionerna börjar inne i stallet och när man gått till manegen och suttit upp har redan 10 minuter gått. Efter ytterligare 20 minuter är hästen framskrittad och sedan är det dags att börja trava lite. 15 minuter går till avskrittning/avsittning så det blir inte mycket kvar av de 75 minuterna. Hade hellre läst 75 minuters hästtid än 75 minuters ridlektion.
- hade önskat mer välmusklade hästar, tar man av sadlarna är de urgröpta under manken och saknar bulliga filéer, kanske beror det på den flitiga användningen av hjälptyglar?
Har chans att bli en toppenbra ridskola!!!
2011-05-02
FP
Perfekt skola för en bra rid- och hästutbildning och dessutom ett fint stall med bra utrymmen, fin personal och precis så mycket eller litet hjälp som man vill ha för den som har egen häst.
2010-12-14
Ebba
Fantastiska hästar och instruktörer! Här får man rida "på riktigt" och man utvecklas hela tiden. Ett lugnt och skönt stall som nästan känns som ett privatstall. Skulle aldrig välja något annat ridcenter före K!
2010-09-10
Kattis
Trevligt stall och ridhus. Urbra instruktörer
2010-07-21
Carolina
Litet och mysigt men samtidigt otroligt proffsigt. Det är värt resan från Göteborg för att få rida dessa väldresserade hästar i ett stort ridhus med bra utrustning (de använder mikrofon, inga fler gapande instruktörer i mitten av manegen!!!). Allting är i toppskick och välhållet. Lena har ett fenomenalt öga för vilka misstag man gör och är duktig på att förklara. Och det är skönt att det bara är vuxna elever, stämningen blir lite lugnare.
2009-08-12
Carina
Mycket bra hästhållning, trevliga hästar, fantastiska instruktörer. Vill man lära sig rida både hoppning och dressyr ordentligt och inte bara åka häst är det hit man ska vända sig.
2009-06-16
K
Här möts man av glada hjälpsama människor.
Mysigt stall med, kunninga instruktörer.
2009-02-24
samåkarna
Finns bara en nackdel. det är lite långt att åka från Göteborg. Men det är det ändå värt!
2008-12-16
Ulrika
Bästa ridskolan jag varit på! Bra, kunniga, instruktörer, fantastiska hästar, mycket fräsch och lugn miljö. Jag har utvecklats mycket som ryttare! Många möjligheter till olika ridaktiviteter som passar dig, utöver lektionerna. Väl värt 5 stjärnor!
2008-10-09
JR
Ett fantastiskt ställe, bra atmosfär, mycket duktiga instruktörer, trevliga och välskolade hästar - man kommer till ridning och lär sig alltid något nytt oavsett nivå! Stora möjligheter för den som vill utvecklas, både för oss som vill fortsätta vara "bara" ryttare och för de som siktar på tävling och/eller egen häst. Stallet andas harmoni, det är rent och snyggt och det finns hel, ren och riktig utrustning till alla hästarna. Borta är stunderna när man försökte rida dressyrprogram i slitna, nedsuttna allroundsadlar mot hopp - på K rider du med riktig utrustning på utbildade hästar.
2008-10-07
Blixten
Fint mindre stall med bra och trygga hästar. Bra instruktörer som gör att man utvecklas och känner sig säker. Värt ett test!
2008-10-04
Monika
Har ridit här i två år och lärt mig väldigt mycket. Underbara hästar, trevliga ridkompisar och duktiga instruktörer.
2008-10-02
Salmiak
... och bra folk!
Det var fint och ordningsamt. Men något oengagerad instruktör som bara satt vid kortsidan.