Omdömen om Lerums Osteopatklinik
2011-10-20
S
Brukar gå till Börje 1 gång om året och det räcker. Har problem med ländryggen.
2011-06-15
Peter
Bara att rekommendera. Börje har full kontroll och levererar lösningar. Borde besökt honom för längesedan. Rekommenderas!
2011-04-26
Konstaterad fibomyalgi av läkare år 2000. Men det fixade börje på 2 behandlingar. Värkfri sen juli 2010
2011-03-23
Putte
En halvtimma hos Börje och man känner sig 20 år yngre! Vet inte vad jag skulle göra utan honom...
2010-11-24
Patrik Gamborn
Aldrig tidigare har jag mött en som har sån koll alla ben, kotor, leder och muskler i kroppen. Efter 2 min, lite promenerande fram och tillbaka kunde Börje direkt se vad som var felet med mig. Tre kotor "satt ihop" och ryggraden var sned. Efter några välriktade tryck, vrid och drag så var jag "rak" igen och nu känns det mycket bättre. Tack Börje!
2009-10-12
Linda
Vilken tur att jag fick höra om Börje Andersson! Gick dit med ledvärk i höft och knä som jag varit hos läkaren men utan resultat. Börje såg direkt vad som var fel och åtgärdade mitt "sneda" jag. Nu är jag smärtfri och "hel" igen i mina leder, helt fantastiskt! Dessutom är han en sympatisk och fantastisk människa. Förstår varför han är så populär. Alla borde gå till Börje med sina ledproblem! Tackar allra ödmjukast Börje!
2009-08-06
Gunnel B
Gick dit på rekommendation "för en rundsmörjning". Tyckte inte att jag var lika rörlig som förr, att jag blivit "kompakt" och väldigt osmidig. När jag kom ut därifrån efter en ½-timme insåg jag att jag verkligen varit orörlig innan, för plötsligt kändes det som att jag kunde göra nästan vad som helst, röra mig fullständigt obehindrat. Och jag andades mycket lättare, trots att jag inte ens märkt att det heller inte varit riktigt bra! Kände mig som ny, helt simpelt!! Tack Börje!
2009-01-19
Susanne
Finns bara en kille ni skall gå till. Jag rekommenderar alltid Börje till alla jag känner. Vi snackar världsklass.
2008-07-08
Av Greta
Utan Börje skulle jag inte kunna stå på benen! Man känner sig som en ny människa efter en behandling. Helt fel fri från värk. Han är klart bäst. Elitklass!
2008-06-25
Sarah
Det bästa som hänt min rygg! Kan varmt rekomendera detta! Tack B !
2008-06-24
E.N.
Efter många år med värk i benet och otaliga läkarbesök utan nytta - har jag äntligen fått hjälp av Börje!Nu är jag åter full av sommar och benen är fulla av spring! Tack Börje!!!
2008-06-16
Lotta B
Har varit där i ca 20 års tid. Har varit nöjd varje gång.

"Man besiktar bilen en gång om året men inte kroppen" Hos Börje kan man få i ordning kroppen igen.