Lerums Osteopatklinik

Omdömen om Lerums Osteopatklinik

2012-01-04

Hannes

Mycket bra!

"Man besiktar bilen en gång om året men inte kroppen" Hos Börje kan man få i ordning kroppen igen.

2011-10-20

S

Fantastiskt

Brukar gå till Börje 1 gång om året och det räcker. Har problem med ländryggen.

2011-06-15

Peter

Mkt seriöst

Bara att rekommendera. Börje har full kontroll och levererar lösningar. Borde besökt honom för längesedan. Rekommenderas!

2011-04-26

GB Bergman B GB Bergman B

Heja Börje

Konstaterad fibomyalgi av läkare år 2000. Men det fixade börje på 2 behandlingar. Värkfri sen juli 2010

2011-03-23

Putte

TOPPEN

En halvtimma hos Börje och man känner sig 20 år yngre! Vet inte vad jag skulle göra utan honom...

2011-01-24

Börje är Bäst!

Börje är Bäst!

2010-11-24

Patrik Gamborn

Koll på läget!

Aldrig tidigare har jag mött en som har sån koll alla ben, kotor, leder och muskler i kroppen. Efter 2 min, lite promenerande fram och tillbaka kunde Börje direkt se vad som var felet med mig. Tre kotor "satt ihop" och ryggraden var sned. Efter några välriktade tryck, vrid och drag så var jag "rak" igen och nu känns det mycket bättre. Tack Börje!

2009-10-12

Linda

Kvalité

Vilken tur att jag fick höra om Börje Andersson! Gick dit med ledvärk i höft och knä som jag varit hos läkaren men utan resultat. Börje såg direkt vad som var fel och åtgärdade mitt "sneda" jag. Nu är jag smärtfri och "hel" igen i mina leder, helt fantastiskt! Dessutom är han en sympatisk och fantastisk människa. Förstår varför han är så populär. Alla borde gå till Börje med sina ledproblem! Tackar allra ödmjukast Börje!

R1001183;Osteopater