Omdömen om Pålsjö Krog Bad & Kuranstalt HB
2011-04-04
Sara Matfors
Vilka lurendrejare! Lördagslunch: Överkokt lax med pulverhollandaise, följt av ryggbiff stekt till toffla med en torr grekisk sallad bestående av otvättad röd paprika och rödlök. Konsekvenser: osannolikt arrogant bemötande av personalen samt två personer magsjuka. Pris: 229 kronor per person.
2011-03-31
PG
Äter lunch där ca 2ggr i månaden och tycker 9 av 10 ggr är det alltid på topp. Spättan inte minst!!!
2011-01-30
Dyr brunch som är så salt att man tror de tappat saltkaret i nästan alla rätter. Tar extra betalt för både vatten kaffe och juice.
Härlig utsikt är det ända positiva.
2009-10-15
Masen
Lördagen d. 10.12
Vid tidigare besök i Skåne brukade vi åka till Pålsjö Krog och äta för att det var en trevlig miljö och"hyfsad" mat.
Vad har hänt? Ny ägare? "Nya" kockar/Prao elever, eller???
Gulasch soppa eller vad det skulle föreställa?
Mickrad !!!
Kokt torsk ? Mickrad!!! Hur kan man misslyckas så kapitalt?? Torrt, tråkigt, smaklöst. Usch !!!
Sos/Sill ost &smör blev min fru förgiftad av!!
Kräkningar och diarre i 3 dagar.
Det skulle fan i mig anmälas till Hälsovårdsnämnden.
Inte ens ett Gatukök serverar sämre mat!!!
VARNING!!!!!!
Gå inte dit om ni är rädda om hälsan.
2009-10-03
Farshid
Var där med familjen lördagskväll och fick kött som var som en skosula utan kryddor som smakade som micrat kött. Vi påpekade detta och kocken hade inget o säga och ingen kompensation heller. Urdåligt.
2009-09-16
Magnus
Brukar äta här, men i dag så vet jag inte vad man hade gjort, för den personal man hade inne var inte speciellt intresserade av sitt arbete.
Otroligt besviken.
Det var sista gången vi gick dit.
2009-08-04
maria
Vi var och åt brunch för lite sen.Det var kanon bra.Riktigt bra utbub och fantastiska soppor.pajer och sill inläggningar.Jätte bra allt.trevlig personal som verkligen tar hand om en HELA tiden man är där.
2009-02-25
Mike
Fantastisk god mat , bedårande utsikt över sundet, varm och mysig milö desutom kan du ta ett dopp innan eller efter maten med bastu
2009-02-22
Amï
Käkade brunch idag på Pålsjö Krog och det gör jag inte om. Maten var blasé och smaklös. Skinkan var för salt och seg, pajjerna smakade inget, brödet var torrt och man fick betala extra för kaffe. Trodde att det var givet att man fick kaffe på en brunch. Inte nog med det, latten var knappt varm och när detta påpekades gick servetrisen in i köket och värmde den i mikron!! VÄRDELÖST och dyrt, 150 kr!
Skulle fira min dotter.(17 år) Vi var 4 personer, och vi hörde knapt vad varandan sa, pga högljuda ungar, som sprang vilda runt och skrek. Personalen "försökte" att dämpa ljuden. Servicen var i topp - men väldig väääääldig långsam.
Akustikken, som nämn, urussel. Maten var ok, inget märkärdig, värd pengarne - ak nej långt ifrån. Kanske det ver en fin krog, men den tiden är över. Tyvärr.