Pålsjö Krog Bad & Kuranstalt HB

Omdömen om Pålsjö Krog Bad & Kuranstalt HB

2011-04-17

Hanne Nielsen

Nej tack

Skulle fira min dotter.(17 år) Vi var 4 personer, och vi hörde knapt vad varandan sa, pga högljuda ungar, som sprang vilda runt och skrek. Personalen "försökte" att dämpa ljuden. Servicen var i topp - men väldig väääääldig långsam.
Akustikken, som nämn, urussel. Maten var ok, inget märkärdig, värd pengarne - ak nej långt ifrån. Kanske det ver en fin krog, men den tiden är över. Tyvärr.

2011-04-04

Sara Matfors

Varning! Helsingborgs sämsta restaurang!

Vilka lurendrejare! Lördagslunch: Överkokt lax med pulverhollandaise, följt av ryggbiff stekt till toffla med en torr grekisk sallad bestående av otvättad röd paprika och rödlök. Konsekvenser: osannolikt arrogant bemötande av personalen samt två personer magsjuka. Pris: 229 kronor per person.

2011-03-31

PG

Lunch kanon!

Äter lunch där ca 2ggr i månaden och tycker 9 av 10 ggr är det alltid på topp. Spättan inte minst!!!

2011-01-30

Brunch

Dyr brunch som är så salt att man tror de tappat saltkaret i nästan alla rätter. Tar extra betalt för både vatten kaffe och juice.
Härlig utsikt är det ända positiva.

2010-09-25

E

Ingen höjdare

Var där i somras och åt en dyr lunch, dålig service och bara ok mat tyvärr. Härlig miljö dock!

2010-02-01

Jonas

Glad av maten

Vi representerade idag, lunch på Pålsjö Krog.
Fantastiskt nöjda. Rekommenderas varmt.

Fler företag i Helsingborg