Omdömen om Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
2011-07-27
Mikael Andersson
Blev idag lurad av mäklare under budgivning då jag var tvungen att göra uppehåll(pga sjukhusbesök)och meddelade m. detta," ja, ring mig igen efteråt "sade hon. När jag återkom 40 min. efter senaste bud svarade hon inte på telefon eller sms. Efter ytterliggare 35min meddelade hon att det skrevs kontrakt. Jag har varit i kontakt med EO tidigare och de har ett sätt att behandla kunder som få andra har, vilket är tur! Det finns andra mäklarfirmor som är seriösare och kanske har högre krav på sina m. UNDVIK DEM!
2011-07-04
Mattias Lejbrink
Vi gillar vår mäklare men tycker inte att Erik Olsson är märkbart bättre än andra mäklare vi prövat på. Proffsigt bemötande och fina prospekt. Kanske lite dyrare än genomsnittet?
2011-06-27
Vicky
Smidigt och proffsigt arbetssätt samt trevlig och kunnig personal som levererar vad de lovar.
2011-06-27
Tjingtjong
Mäklaren försökte pusha oss till avslut trots att ni inte var nöjda med budet. Trodde jag inte om EO, men tji fick jag. I övrigt bra.
2009-12-08
JP
Är väldigt nöjd. Mycket pga att man aldrig behövde söka mäklaren. Han ringde oss och uppdaterade hela tiden, precis som vi hade kommit överens om. Att han sen var avslappnar och "en vanlig människa" gjorde att man inte drog sig för att ställa dumma frågor. Bra service är värt mycket!
Hej "JP"! Vad kul att du är så nöjd med din försäljning. MVH Andreas på Erik Olsson Fastighetsförmedling
2009-10-15
P
Oetisk firma.
Hej "P"! Först och främst är det väldigt tråkigt att du känner så, vi utbildar våra anställda i allt från våra egna arbetsmetoder, bostadsvärderingar till hur husbesiktningar går till. Vi arbetar med öppna budgivningar där vi redovisar budgivningslistor för säljarna och vinnarna av budgivningarna och vi har visningsgaranti. Om det är något speciellt du är missnöjd med får du gärna kontakta vår försäljningschef i Göteborg på 031-722 400 00 eller komma förbi vårt kontor på Polhemsplatsen 5 för en kopp kaffe och en pratstund. MVH Andreas på Erik Olsson Fastighetsförmedling
2009-07-01
Johan
Måste bara säga stort tack, som ni vet blev jag och min sambo supernöjda!
2009-06-18
Lina
Har köpt och sålt via Erik Olsson Fastighetsförmedling och har alltid varit super nöjd. Känns som att kritiken kommer från andra mäklar företag som känner sig hotade av en byrå som vågar jobba utanför de traditionella ramarna. Dessutom om man jämför Erik Olsson med övriga så får de bäst priser. Gå på en visning de håller så ser ni direkt skillnad!
Hej Lina! Vad roligt att du är så nöjd med oss, vi jobbar hela tiden med att utveckla vår metod för att ge dig bäst betalt för din bostad. MVH Andreas på Erik Olsson Fastighetsförmedling
2009-05-19
Missnöjd
Efter ett första mycket proffsigt intryck blev resten en besvikelse. Efter att avtal hade skrivits under visade det sig att det var en annan mäklare som skulle ha hand om försäljningen. Denna var inte alltid anträffbar ens under budgivning och det var mer en slump att vi fick ett acceptabelt pris (dock inte så högt som förespeglat) än resultatet av mäklarens arbete. Fick heller inte - som utlovat - hjälp efter affärens avslut.
2009-02-18
Catrin
Inte bäst i stan tyvärr...ungt bolag med tveksamma metoder. Blev lovade 4-timmars visning, men mäklaren var bara där 30 min, sen stod någon assistent där. Blev uppringd av en kunderna som kände att han var tvungen att berätta hur det gått till. Mycket besviken. :(
2008-08-24
Calle
Valde dom för vi fick ett super trevligt och proffsigt bemötande när vi var på en av deras visningar. Dom sålde våran dyrare än vi hade hoppats på tror t o m det var mesta nånsin i min gamla förening så jag och min sambo stack spontant till Tailand för att fira :-)
2008-08-21
Stefan
Jag har nu sålt två lägenheter via Erik Olsson i Göteborg och är fantastiskt nöjd. De är föredommen för en i media ofta hårt kritiserad bransch. Genomgående mycket god etik och moral. Jag fick utmärkt service och betydligt mer betalt vid båda tillfällena än vad jag nogonsin vågat drömma om. Erik Olssons mäklare borde hålla utbildningar för stadens övrig mäklare!
2008-02-09
Pär
Kostsam hemsida och kundexponering gör din försäljning till en svindyr historia. När du dessutom ska betala okunniga och ignorata mäklare överpriser för underprestationer känns det rikigt surt. Avråder starkt från kontakt med dessa mäklare, både vid sälj och köp. Är illa ansedda inommäklar kretsen.
2008-02-05
MUO
LÄR AV VÅRT MISSTA OCH ANLITA EN SERIÖS MÄKLARE I STÄLLET! Försäljningen blev en total katastrof! Klantade till det med visningar och annonser, lovade vitt och brett till så väl säljare som köpare. I sista ändan så har de lurat oss båda.
Har hört snack om svarta pengar och snabba avslut, det kanske var ett sånt. Hoppas säljarna fick sin del.