Omdömen om Dyk & Resespecialisten
2011-11-13
Fredrik
Resan var det bästa vi gjort. Arrangemang och bemötande somöverträffar det mesta
2011-09-29
Johan Stegerö
Efter en kanonresa där allt fungerat perfekt kan man ju bara vara NÖJD. Trevligt & flexibelt bemötande från Micke & Helena gör att man gärna återkommer. Resmålet & dykcentret Asia Divers är en dröm om man vill dyka mycket. Logistiken, personalen & upplägget på plats är världsklass! Tycker man att det är jättejobbigt att kackerlackor faktiskt finns, eller att man saknar sin egen kudde, eller att utsikten från rummet inte var perfekt eller eller eller...då kanske man gör bäst i att stanna hemma. Tack igen Micke & Helena - vi är supernöjda!
2011-09-14
Mailade in en beställning på en resa och fick bokningsbekräftelsen redan efter 5 minuter, det kallar jag snabb respons. Tusen tack för den snabba servicen, nu kan vi börja packa!
2011-06-08
Harald
Kanonresor till udda platser där få andra reseföretag som säljer dykresor åker. Har åkt många resor med bolaget och har alltid varit nöjd.
2011-05-30
joakim
Mycket bra resa allting välordnat och resorten vi bodde på var mycket bra :) En kanon resa som det inte fanns något att klaga på. Kan absolut rekomendera.
Thomas
Jag och mina barn har anlitat Micke på Dyk och Resespecialisten sex gånger nu. Alltid tillmötesgående och trevlig. Han har massor av kunskap om resmålen som han mer än gärna delar med sig av. Även när vi en gång fick problem, som inte berodde på Dyk och resespecialisten, ställde Micke upp på sin fritid och ställde allt tillrätta. Rekommenderas varmt
Monica
Jag har rest med dem i över 10 år och aldrig varit missnöjd. Alltid fått bra info om vad jag köpt och aldrig överdrivet, utan utförligt beskrivet. Blir alltid trevligt bemött på telefon och via mail. Snabba med att svara. Reser i sommar igen och rekommenderar dem varmt
Krezz
Resespecialisten i Uppsala hjälpte oss ner till Sharm när Apollo ställde in sina resor i våras. Det skall de ha all heder för och jag kommer garanterat att återkomma som kund .
ab
kanonbra resa, allt va verkligen bra, fin camp och underbar dykning- åk till Shagra. Perfekt service hos resebyrån. Rekommenderas verkligen.
2010-10-06
Ismo
Representanten för företaget mer intresserad av att sälja än att lyssna på oss och vad vi ville ha. Företaget erbjuder budgetboende till överpris. Våra mycket specifika önskemål kring boende uppfylldes INTE. 17000 per person för ett boende som var högst 2-stjärnigt. Vår bungalow var inte vid stranden (som vi bett om) utan man måste gå en bit via en mycket skräpig ?bakväg?. Det var inte städat ordentligt, möbler var trasiga, madrasser fläckiga, skräp stod utanför dörren. Det fanns bara en säng (vi var två pers). Boendet var inhägnat med ett högt staket och därmed både instängt och varmart. Vi var så missnöjda att vi ringde till företaget för att klaga. Bemötandet vi fick var extremt oprofessionellt och oförstående. Istället för att försöka lösa situationen började företagets representant argumentera med oss. Kommer inte att resa med detta företag igen. Intressant att notera är att det boendealternativ vi erbjöds och som var ?så fantastiskt fint? nu är borttaget från deras hemsida.

Hei, turen var en kjempeopplevelse selv med ett par problemer, med kanselerte billetter fra Manila til Coron. Men det ordnet seg med ett annet flyselskap med tillhørende overvekt så ordnet alt seg til slutt. Dykkingen på Sangat var utrolig bra og spennende, men dykkingen i Sabang kunne ha hvert mer spennende, men da vi fikk ordnet en tur ut til Verde Island for å dykke der kom den virkelige oppturen selv om vi måtte betale litt ekstra for det. Men alt i alt med de problemene/utfordringene som oppstod som løste seg raskere enn jeg hadde forventet er jeg VELDIG fornøyd. Og neste gang jeg skal på dykketur i det stor utland kommer jeg å bruke DERE igjen. Og de som jobbet på Asia dive resort og Sangat Island var hyggelige og gav utmerket service.