Omdömen om Rafaels Hårdesign
2012-02-05
sonja
Nöjd med mina fina slingor, klippningen blev också bra. Kommer fortsätta gå hit .
Ni är bäst.
2011-12-21
J
bästa frisören för killar, billig, snabb och snyggt! han är väldigt trevlig också. har klippt mig där i 6 år och kommer fortsätta gå dit.
2011-10-11
Lars
Jag har aldrig varit så lycklig för en klippning som nu! Du måste ha trollat, håret ligger jättesnyggt. Så mycket beröm jag har fått för min nya frisyr. Tack
2011-08-02
Claudia
Jag kom för håruppsättning och smink för mig och min mamma inför mitt bröllop i 2009. Helt missnöjd med håruppsättningen som satt kvar endast de första 2 timmar, sminket var för mycket laddad i färger och de ville spreja mig i ansikte med hårspray så att "sminket satt kvar hela dagen"...är de galna, eller? Dessutom passade han på tillfället att debitera mer och mer för varje liten sak. Jag lockades i början av hans låg pris men det blev i stället dyrare än andra ställe. Aldrig mer hos Rafael.
2011-05-19
Martin
Han kan klippa en på 6-8 minuter. Stressar mycket för att tjänna pengar.
Aldrig mer Rafaels Hårdisegn.
2011-03-24
Jacob J
Hur bra som helst, klippt min hos Rafael i ca 15 år nu, och har alltid varit nöjd! Alltid lika trevlig och skön stämmning i lokalen.
Rekkomenderas!
2009-06-22
M
Kalasbra frisör. Har klipt mig hos Rafael i över 10år. Alltid nöjd. Trevligt bemötande. Alltid glad. Toppen helt enkelt.
Rekommenderar varmt Rafaelf Hårdesign.
2009-01-27
Carin
de har en väldigt duktig kvinnlig frisör där. Jag ser att de senaste omdömmena här har varit bra och att de tidigare inte varit det. Det nog så att rafaels hårdesign har blivit bättre det senaste året på klippning. Jag är mycket nöjd med min klippning. Efter klippningen fick jag även håret stylat och blev även nöjd med det :) Jag kommer helt klart gå dit även nästa gång :) / Carin
2008-12-30
De har extremt bra damklippning även fast det mest verkar vara killar som går dit. Men alla tjejer borde absolut gå dit också. Jag var där idag och jag blev Extremt nöjd! Jag ska alltid gå dit fortsättningsvis. Jag hade iaf en kvinlig frisör och håret blev mycket bra och nogrant klippt. Det ligger nära frölundatorg lite innan sportlife på motsatt sida. Det var även mycket prisvärt. så gå dit /Maria
2008-11-01
D
Som herrfrisör är han i alla fall bra. Klipper snabbt och säkert. Men överdrivet tidsoptimistisk så räkna med väntetid även om du bokar. Vi är stamkunder iaf.
2008-01-28
becka
rafael klipper verkligen inte bra, och stressar och försvinner mitt i klippningen förstår inte hur salongen fortfarande finns kvar!
Går väldigt sällan till frisör, men efter att ha läst här slog jag till. Min frisör Elisabeth var grym, jag visste inte riktigt vad jag ville men var där för att slinga i nån. fin färg. Gav förslag på tona brunt och slinga rött, men hon sa direkt att när hon tittar på min ögonfärg och hudfärg skulle kopparslingor vara finare.