Vadstena Camping

Omdömen om Vadstena Camping

2012-05-15

Helene B Helene B

Fruktansvärt otrevligt bemötande!

När vi skulle använda toaletten blev vi utskällda för att vi inte hade tagit av oss skorna..... Var någon annanstans i världen tar man av sig skorna för att använda en offentlig toalett?? Men, om det nu är så - så kan man välja att säga sånt i en trevlig ton, inte sitta utanför och vänta till man kommer ut och sedan skälla ut en och låta som värsta psykpatienten! Fick sedan höra att det var ägaren som skällt ut oss... och att han hade ett väldigt dåligt rykte i trakten för att han var så otrevlig. Tja, vill man inte ha några kunder så är väl detta rätt metod kanske....

2011-08-11

Storcamparen

Kanonställe

De nya servicebyggnaderna är ju fantastiskt fina! Läget, närheten till allt fint i Vadstena, solnedgångarna och vattnet, affären och mycket annat. Vi kommer garanterat tillbaka!

2010-08-29

uruselt.

Dåligt.

hur kan man riva en service byggnad när en camping fortfarande är öppen. kom o skulle campa och hela byggnaden var riven. ska man behöva stå i kö till toaletter 3 ynka toaletter öppna i uselt skick.synd om dom som fortfarande ligger kvar.det är så dåligt av campingvärdarna att det inte är sant.inget varmvatten knappt att kunna diska i.och samtidigt bemötandet man får är under all kritik otrevliga o inget tillmötesgående. denna camping är inget att rekomendera.

2010-08-14

Vi som vände i reception

Dålig Service

Vadstena camping. Är inget att rek.. Dålig service mycket otrevlig personal ; ink ägarna) campingen är fullständigt nersliten. Det är bara skrik o gap på ägarna på sina gäster. Ett tips till ägarna är att gå på charmkurs.att vara trevliga mot sina gäster tillhör väl god ton eftersom dom ska driva dettaföretag. vi som vände i reception.

2010-08-09

Magnus

Kasst!!!

Usch vad dålig denna camping är, vi hade hört att denna camping hade blivit bättre så vi äkte dit i år 2010 men vilken besvikelse. Rent av äkliga servicehus och mögel på golvet i duscharna och otrevlig personal, specielt ägaren som bara springer runt och skriker och gapar och ska bara tjäna pengar. Det kanske är dax att han byter branch. Det är synd på ett sånt fint läge, hur kan camping,se gett den campingen 4 stjärnor? Av oss får den ingen och vi kommer inte att återvända förän totalrenovering inräffar och nya ägare!

R1000682;Campingplatser