Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Vianor
2009-06-12
Hasse
Skulle byta till två nya bakdäck som jag hade med mig. -Bara att köra in i hallen, fick jag till svar. Besöket gick så smidigt att jag fick reda på att det kostade 300:- /däck när bilen redan stod på lyften och var på väg upp! Jobbet dock bra och snabbt utfört, och hittils nöjd med resultatet. Kunde dock vara tydligare information på deras hemsida och likaså i receptionen gällande priser.
2009-05-07
Arvid
350:- för att montera och balansera ett mcdäck är väl inte i billigaste laget. Däckteam på andra sidan rondellen var 200:- billigare. Inte så svårt val.
2009-03-10
Citroen
Fick mina däck omlagda och bytta, samt de tog hand om de gamla däcken och fälgar som skulle kasseras. Bra pris och inget krångel. Ringde på morgonen och det var bara att åka ner och ta en kopp kaffe så var det klart! Tack grabbs!
2008-12-05
Maxman
Mycket dåligt!
Lämnade in mina däck för byten. När jag fick tillbaka bilen så hade brutit sönder låsmuttern, satte fel mutter på däcken så det var olika storlekar och jag kunde inte byta däck vid senare tillfälle sist men inte minst 1 av muttrarna var söndergängat så den satt helt löst.
Lämnade in bilen igen till dom för att dom ska fixa till allt och det slutade med att jag fick betala för jobbet och dom satte fel storlek på alla muttrar istället så nu är jag tvungen att köpa nya verktyg för att kunna ta loss däcken om jag får punktering.
Lämnade bilen.Dom drog sönder låshylsan till mutter låset =(. Kostade 500 kr extra för att dom skulle ta bort muttrarna .