Omdömen om Advokatfirman W&Ö HB
2012-03-21
Jamal
Kommer aldrig mer att anlita denna advokat. Ringer aldrig tillbaka och låtsas vara duktig men snackar bara en massa annat så timtaxan skall ticka på. Han gjorde i stort nästan inget och så fick jag en riktigt stor faktura. Skulle ha lyssnat på min vän som varnade mig för denna advokat. Dum som jag var så valde jag att gå på advokatens skitprat.
2012-02-21
MF
Jag fick den hjälp jag behövde
2011-11-23
Charlotte
Trevlig i början, sen händer ingenting och ingenting och sedan kom en gigantisk faktura.
En riktig skitstövel
2011-04-08
Babel
Struntar i mig som klient. Ringer ett flertal gånger under två veckors tid utan att avdokaten* ringer tillbaka. Har även mejlat utan ett svar. Har hört av en bekant som från början tyckte han var bra att han även gör så mot andra klienter. Välj en annan advokat som kontaktar dig när du söker honom. Med den här blir det bara skit. Han är trevlig från början men när han har dig på kroken så skiter han i dig.
Jag vill gärna rekommendera adv. Henrik Jacobsson på W&Ö, han är mycket duktig och lyhörd. Jag fick utmärkt hjälp i en känslig och speciell situation. Jag fick fint stöd och är även nöjd med utfallet.